Wat is refurbished?

De laatste jaren is de markt van refurbished apparaten (en dan met name smartphones) explosief gegroeid in Nederland. Steeds vaker hoort u de term refurbished voorbij komen. Maar wat houdt het in?

Is het slim om refurbished devices aan te schaffen voor zakelijk gebruik?

Wanneer u investeert in een refurbished iPhone, iPad, Samsung, MacBook of iMac voor op de zaak, dan betekent dat:

  • Lagere aanschafprijs;
  • BTW aftrek;
  • Jaarlijkse afschrijving stuk lager;
  • Maar liefst 2 jaar garantie;
  • Een duurzame investering. 

Lees meer over de zakelijke voordelen!

Zakelijk repareren?

Wist u dat u ook bij SWOOP terecht kunt voor het repareren van apparaten? Voor reparaties kunt u zowel met uw eigen apparatuur als die van uw medewerkers bij ons terecht. SWOOP onderscheidt zich van andere aanbieders doordat wij van origine reparateur van apparaten zijn. Onder de naam Smartrepair hebben wij tienduizenden apparaten succesvol gerepareerd. Op dit moment is Smartrepair in-house reparatiespecialist bij SWOOP. Hierdoor staan wij garant voor het leveren van kwaliteit en voor uitstekende service.

Lees meer over zakelijk repareren.

Zakelijk inruilen?

Iedere onderneming, klein of groot is in het bezit van (mobiele) apparaten zoals telefoons, tablets, laptops en computers. In veel gevallen verdwijnen deze apparaten na enkele jaren in kasten, zonder dat hier nog gebruik van wordt gemaakt. Wist u dat u bij SWOOP geld kan verdienen aan uw oude apparaten?

Lees meer over zakelijk inruilen.