conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

Zakelijk repareren

Wist u dat u ook bij SWOOP terecht kunt voor het repareren van apparaten? Voor reparaties kunt u zowel met uw eigen apparatuur als die van uw medewerkers bij ons terecht. SWOOP onderscheidt zich van andere aanbieders doordat wij van origine reparateur van apparaten zijn. Onder de naam Smartrepair hebben wij tienduizenden apparaten succesvol gerepareerd. Op dit moment is Smartrepair in-house reparatiespecialist bij SWOOP. Hierdoor staan wij garant voor het leveren van kwaliteit en voor uitstekende service.

Garantie

Op vrijwel ieder apparaat ontvangt u 1 jaar garantie. Mede door onze vakkundige experts zijn wij in staat om grote aantallen apparaten dagelijks te repareren.

Reparatiepartner

Heeft u binnen uw bedrijf regelmatig defecte smartphones, tablets en laptops? Dan kunt reparatiepartner worden!

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar: 088 777 36 00. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkels.

Contact