conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

Bent u op zoek naar persoonlijke, snelle en kwalitatieve service op het gebied van Apple en Samsung reparaties? Dan bent u bij SWOOP aan het juiste adres! Wij begrijpen het belang van een goede bereikbaarheid en met onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat u snel weer aan de slag kunt. Uw wensen en eisen staan bij ons centraal.


Waarom zakelijk repareren bij SWOOP?

  • Hoogopgeleide reparateurs;
  • Meer dan 100.000 apparaten zijn succesvol gerepareerd;
  • Snelle reparatieservice; opsturen of laten ophalen;
  • Binnen 30 minuten gerepareerd in een van onze winkels;
  • Betalen op rekening.

Zakelijk Repareren?

Heeft u vragen met betrekking tot het repareren van uw apparaten of bent u benieuwd naar de voordelen? Neem dan via onderstaand contactformulier op met onze B2B afdeling. U kunt ook een email sturen naar zakelijk@swoop.nl of telefonisch contact opnemen via: 088-777 36 00. 

Contact