SWOOP als reparatiepartner

 

Heeft u binnen uw bedrijf regelmatig defecte smartphones, tablets en laptops? Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om hoogwaardige reparaties. Wij repareren het graag en goed! Vele bedrijven maken inmiddels gebruik van onze reparatiediensten. Door SWOOP als reparatiepartner in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat u snel en persoonlijk wordt geholpen.

 

Repareren

Voor al onze zakelijke reparaties hebben we een speciaal team van technische experts die inmiddels honderden reparaties succesvol hebben afgerond. Wilt u dat wij uw reparaties op locatie bij u ophalen? Geen probleem! Uiteraard kunt u de reparaties ook naar ons opsturen.

 

Swappen

Heeft u geen zin om te wachten op de reparatie van uw device(s), dan is het ook mogelijk om te kiezen voor onze swap-service. Hierbij komen wij uw defecte toestel bij u ophalen en in ruil daarvoor krijgt u een soortgelijk refurbished toestel (zelfde type en model) terug. Kortom, u verliest geen tijd en geld; we ruilen uw toestel kosteloos om.

 

De voordelen op een rijtje

  • Uw eigen contactpersoon binnen SWOOP
  • Hoogopgeleide technische reparateurs
  • Alle reparaties vinden in huis bij SWOOP plaats
  • Gebruikmaken van andere diensten van SWOOP (inruil en aankoop)
  • Altijd deskundig advies en hulp van experts
  • Betalen op rekening
  • Kortingspercentage bij meer dan 50 reparaties per jaar

 

Review 

“Thebe levert onder andere wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in Brabant. Om dit te kunnen doen, maken ze gebruik van iPads en iPhones. Wanneer deze apparatuur niet werkt, kan de zorg niet goed uitgevoerd worden. Het is dus belangrijk dat er snel gerepareerd kan worden. Daar hebben we een goede partner in gevonden, SWOOP repareert goed en snel. Ik vind de persoonlijke benadering fijn en de snelle service is top.”
Maurice Knarren, van Thebe ThuisZorg

 

Meer weten?

Neem dan gerust contact met de B2B afdeling via zakelijk@swoop.nl of via onderstaand contactformulier. U mag ook telefonisch contact opnemen met: 088 777 36 00 en natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkels.

 

Contact