conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

Als ondernemer is het essentieel dat u en uw collega's altijd bereikbaar zijn. Bij SWOOP kunt u terecht voor refurbished apparaten van de allerhoogste kwaliteit en tegen de meest scherpe prijs. Elk refurbished apparaat is in het SWOOP-lab op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd en is daardoor 100% technisch in orde.

Wanneer u investeert in een refurbished iPhone, Samsung, iPad, MacBook of iMac, dan betekent dat:

  • Offerte op maat;
  • Kopen op rekening;
  • 2 jaar garantie;
  • Vast contactpersoon.

Heeft u al in onze shop gekeken en was er een artikel niet op voorraad? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar de voordelen van SWOOP Zakelijk voor uw bedrijf?

Heeft u vragen over Zakelijk Kopen bij SWOOP? Neem dan via onderstaand contactformulier op met onze B2B afdeling. U kunt ook een email sturen naar zakelijk@swoop.nl of telefonisch contact opnemen via: 088-777 36 00. 

Contact