conditie Sluiten

Swoop toestellen zijn technisch 100% in orde en worden gecontroleerd op meer dan 50 punten.

Als nieuw: Letterlijk als nieuw. Het toestel heeft geen enkele beschadiging of gebruikerssporen.
Zeer goed: Het toestel heeft enkele lichte gebruikersporen. Deze kun je bijna niet zien en bevinden zich voornamelijk op de behuizing.
Goed: Het toestel heeft diverse lichte gebruikerssporen, geen zware.
OK: Het toestel is aanzienlijk gebruikt en kan deukjes vertonen.

Alle Swoop toestellen zijn inclusief 2 jaar garantie.

Zakelijk inruilen

Iedere onderneming, klein of groot is in het bezit van (mobiele) apparaten zoals telefoons, tablets, laptops en computers. In veel gevallen verdwijnen deze apparaten na enkele jaren in kasten, zonder dat hier nog gebruik van wordt gemaakt. Wist u dat u bij SWOOP geld kan verdienen aan uw oude apparaten?

Ruil uw oude apparaten in bij ons en ontvang hiervoor een bedrag, dat u bijvoorbeeld weer kunt investeren in uw onderneming.  Het inruilen van uw apparaten werkt heel eenvoudig. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en starten de prodedure voor het inruilen van uw apparaten. 

Bij SWOOP profiteert u van veel voordelen, zoals:

  • Binnen 48 uur wordt het inruilbedrag aan u uitgekeerd;
  • 12 maanden terugkoopgarantie;
  • Gratis verzending;
  • Stopheling keurmerk.

Liever in één van onze winkels uw apparaten inruilen? Dat kan ook! Onze medewerkers helpen u dan graag bij het inruilproces. U vindt onze winkels in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Loop dus gerust eens binnen! 

Heeft u nog vragen over het inruilen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar: 088 777 36 00. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkels.

Contact