conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

Affiliate programma


Heeft u een website? Dan heeft SWOOP een interessant affiliate programma voor u. Samen kunnen we sneller groeien en meer succes boeken. Vanuit die missie bieden we ons affiliate programma aan. Affiliate marketing is een vorm van adverteren waarbij er afgerekend wordt op basis van gerealiseerde verkopen en transacties.

Stel, u heeft een website en plaatst daar een advertentie van SWOOP op, u ontvangt dan voor elke order die er via die advertentie bij SWOOP wordt geplaatst een commissie. Deze betaling vindt plaats nadat de order daadwerkelijk is geplaatst en betaald. Kortom: een eenvoudige en risicoloze manier voor u om aan extra inkomsten te komen.

Het programma werkt eenvoudig:

  • U promoot SWOOP op uw website door middel van een advertentie.
  • Uw bezoeker klikt op deze advertentie en komt bij SWOOP terecht.
  • Uw bezoeker plaatst een order bij SWOOP.
  • De order wordt geregistreerd via TradeTracker.
  • TradeTracker betaalt u commissie over deze order.

Interesse?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar: 088 777 36 00. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkels.

Contact