Refurbished iPad Pro Een aantrekkelijk geprijsde iPad Pro kopen? Bestel dan direct jouw refurbished iPad Pro bij SWOOP! Iedere iPad wordt in ons lab op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd, hierdoor heb jij de zekerheid dat deze technisch 100% in orde is. Kies voor de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijker geprijsd. Lees meer...
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4664 reviews

Refurbished iPad Pro

Een aantrekkelijk geprijsde iPad Pro kopen? Bestel dan direct jouw refurbished iPad Pro bij SWOOP! Iedere iPad wordt in ons lab op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd, hierdoor heb jij de zekerheid dat deze technisch 100% in orde is. Kies voor de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijker geprijsd. Lees meer...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

 

Refurbished iPad Pro kopen?

De Apple iPad Pro serie is de ‘high-end-lijn’ onder de iPads. Het zijn stuk voor stuk krachtige modellen met goede specificaties en vele innovatieve features. Een iPad Pro is de perfecte keuze voor de veeleisende zakelijke gebruiker. De Pro-serie is erg geschikt voor zwaardere programma’s en daarom erg populair binnen de creatieve sector. Er bestaan iPad Pro’s met een 9.7 inch, 10.5 inch en 12.9 inch beeldscherm.

De refurbished iPad Pro is alles wat je van een Apple product mag verwachten. Unlock het scherm met je vingerafdruk en ga los op het grote 9,7 inch of zelfs 12,9 inch scherm. Met de nieuwe Split-Screen functie kun je eenvoudig multitasken. Zo bekijk je bijvoorbeeld je e-mail, terwijl je een leuke film kijkt.

Altijd inclusief:

  • Laadaccessoires
  • Simkaart houder opening tool (bij 4G modellen)
  • Meest actuele software

Bij SWOOP profiteer je van een aantrekkelijke prijs, maar ook van vele andere voordelen zoals:

  • Gratis verzending
  • Voor 20:00 besteld, is de volgende dag al in huis
  • 2 jaar garantie
  • Inclusief laadaccessoires
  • 30 dagen uitprobeer termijn

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished toestel is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd. Het toestel is technisch 100% in orde. Refurbished is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Meer weten? Lees hier dan meer over wat is refurbished?.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 030-7537801 of via mail.

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen