Refurbished iPad Air Op zoek naar een iPad Air of Air 2? Heb je dan weleens aan refurbished gedacht? Bij SWOOP ben je aan het juiste adres voor al jouw refurbished apparaten, dus ook voor je refurbished iPad Air. Doordat elke iPad Air in ons lab op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd is, heb jij de garantie dat jouw iPad technisch 100% in orde is. Kies voor de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijker geprijsd. Lees meer... 
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4645 reviews

Refurbished iPad Air

Op zoek naar een iPad Air of Air 2? Heb je dan weleens aan refurbished gedacht? Bij SWOOP ben je aan het juiste adres voor al jouw refurbished apparaten, dus ook voor je refurbished iPad Air.

Doordat elke iPad Air in ons lab op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd is, heb jij de garantie dat jouw iPad technisch 100% in orde is. Kies voor de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijker geprijsd. Lees meer... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

 

Refurbished iPad Air of Air 2 kopen?

Een dunne, compacte krachtpatser. Zo mag de iPad Air en zijn opvolger de Air 2 wel genoemd worden. Het toestel geniet van een schitterend Retina-scherm dat een resolutie heeft van 2048 x 1536 pixels, hierdoor ben je verzekerd van haarscherp beeldkwaliteit. Wil jij een iPad die je altijd en overal kunt gebruiken? Kies dan voor de refurbished iPad Air van SWOOP.

De iPad Air is een populaire Apple tablet met een schermgrootte van 9.7 inch. Deze modellen zijn daarnaast zeer aantrekkelijk geprijsd. De vernieuwde iPad Air 2 uitvoering is lichter, dunner en sneller dan de ‘standaard’ iPad Air. Ook beschikt deze 2e generatie over een betere camera, voor nog scherpere afbeeldingen en video’s. De anti-spiegel-functie van de Air 2 maakt dat je geen last meer hebt van (zon)licht.

De Refurbished iPad Air wordt geleverd inclusief:

  • Laadaccessoires
  • Simkaarthouder opening tool (bij 4G modellen)
  • Meest actuele software

Bij SWOOP profiteer je van een aantrekkelijke prijs, maar ook van vele andere voordelen zoals:

  • Gratis verzending
  • Voor 20:00 besteld, is de volgende dag al in huis
  • 2 jaar garantie
  • Inclusief laadaccessoires
  • 30 dagen uitprobeertermijn

Bekijk ook de onderstaande iPad modellen:

Refurbished iPad
Refurbished iPad Pro
Refurbished iPad Mini

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished toestel is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd. Het toestel is technisch 100% in orde. Refurbished is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Meer weten? Lees hier dan meer over wat is refurbished?.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 030-7537801 of via mail.

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen