Refurbished iPhone 6S Plus Wil je graag een Apple iPhone 6S Plus kopen, maar liever niet teveel betalen? Dan is de iPhone 6S Plus refurbished van SWOOP precies wat je zoekt! Kies je voor SWOOP dan kiest je voor: een aantrekkelijke prijs, zeer goed beoordeelde klantenservice, snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeer termijn en 2 jaar garantie. Lees meer... Benieuwd welke iPhone modellen er nog meer beschikbaar zijn?? Klik dan hier voor alle beschikbare refurbished iPhones
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4664 reviews

Refurbished iPhone 6S Plus

Wil je graag een Apple iPhone 6S Plus kopen, maar liever niet teveel betalen? Dan is de iPhone 6S Plus refurbished van SWOOP precies wat je zoekt! Kies je voor SWOOP dan kiest je voor: een aantrekkelijke prijs, zeer goed beoordeelde klantenservice, snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeer termijn en 2 jaar garantie. Lees meer... Benieuwd welke iPhone modellen er nog meer beschikbaar zijn?? Klik dan hier voor alle beschikbare refurbished iPhones

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters


iPhone 6S Plus Refurbished kopen?

Een iPhone 6S Plus refurbished is een tweedehands toestel dat professioneel is gereviseerd. Dit betekent dat het toestel grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer 100% in orde te zijn. Het besturingssysteem is geheel opnieuw geïnstalleerd zodat er geen oude gebruiker gegevens meer aanwezig zijn. De software van de iPhone 6S Plus refurbished is dus gelijk als wanneer je een nieuwe iPhone voor het eerst aanzet. Je kunt bij ons kiezen uit producten met en zonder Keurmerk Refurbished. Producten met het keurmerk zijn onder andere op 50 verschillende technische punten gecontroleerd. Indien je kiest voor een product met dit keurmerk, kies je dus voor nog meer zekerheid. De iPhone 6S Plus aanbiedingen worden dagelijks aangevuld, mocht het model die je zoekt niet beschikbaar zijn schrijf je dan in voor de product updates.

Voordelen van een iPhone 6S Plus refurbished kopen?

 • Apple gecertificeerde kwaliteitscontrole
 • Aantrekkelijke prijs en goed voor het milieu
 • SIM Lock Vrij
 • iPhone is altijd 100% technische in orde
 • 2 jaar garantie
 • Voor 20:00 besteld, is volgende dag in huis
 • Gratis verzending en retour
 • 30 dagen uitproberen

Jouw iPhone 6S Plus refurbished wordt geleverd met: 

 • Laadaccessoires
 • Simkaarthouder opening tool
 • Meest actuele software

iPhone 6S Plus Refurbished

Apple iPhone 6S Plus Introductie

De Apple iPhone 6S Plus is de opvolger van de iPhone 6 Plus. De meest innovatieve vernieuwing die Apple introduceerde is de druksensor in het scherm. Met de druk die je uitoefent kun je met de 3D Touch functie nog meer mogelijkheden weergeven. De iPhone 6s is van andere materiaal gemaakt dan de iPhone 6, waardoor dit model wat steviger aanvoelt. Verdere verbeteringen die Apple heeft gedaan zijn de energiezuinig A9 processor, waardoor de accu het langer volhoudt en de telefoon een stuk sneller is. De update van de camera tot maar liefst 12 megapixel, en met de 5 megapixel camera aan de voorzijde neem je de allermooiste selfies! Dit model heeft een kleurrijk 5,5 inch Retina HD-touchscreen met een resolutie van 1080 x 1920 pixels.

Verschillende uitvoeringen iPhone 6S Plus

De iPhone 6S Plus refurbished is er in 16Gb, 32GB, 64Gb en 128GB uitvoeringen in de kleuren: zilver, space gray, goud en rosé­ goud.

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished toestel is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd. Het toestel is technisch 100% in orde. Refurbished is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Meer weten? Lees hier dan meer over wat is refurbished?.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 030-7537801 of via mail.

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen