Retourbeleid

Ruilen & retourneren

Je kunt je artikel ruilen of retourneren op het moment je onverhoopt toch niet tevreden bent met je bestelling. Binnen een termijn van 40 dagen is het mogelijk de koopovereenkomst te herroepen. Deze gaat termijn gaat in vanaf het moment u het artikel in ontvangst hebt genomen. Verdere, uitgebreide informatie is de te vinden op de pagina Herroepingsrecht .

Het artikel kan alleen ongebruikt en tezamen met de originele verpakking en kopie van de factuur geretourneerd worden. De kosten voor retour zijn voor uw rekening. Na ontvangst zullen wij het artikel controleren op schade, defect en verpakking. Indien het door uw geretourneerde artikel in orde wordt bevonden, zal het bedrag binnen 14 dagen gecrediteerd worden. Eventuele schade, defect(en) en/of incomplete verpakking zullen verrekend worden met het terug te storten bedrag. Als het artikel in zijn geheel niet voldoet aan onze eisen zullen wij deze aan je terugzenden.

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?

Je kunt een artikel retourneren door gebruik te maken van ons retourformulier. Ook is het mogelijk gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping. Neem het ingevulde formulier mee naar de winkel in Den Bosch of stuur deze tezamen met het artikel (in de originele verpakking en kopie van de factuur) terug naar het onderstaande adres:

SWOOP
De Bloemendaal 10
5221 EC Den Bosch