MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

Samsung Galaxy Tab A reparatie

Heb je een defect aan je Samsung Galaxy Tab A en wil je dit snel gerepareerd hebben? SWOOP is gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en laptops. Je kunt zowel met als zonder afspraak langskomen bij een van onze vier SWOOP Stores. In de meeste gevallen is het probleem binnen 45 minuten verholpen. Heb je geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

 

Samsung Galaxy Tab A reparaties

Reparatie Omschrijving Prijs
Schermreparatie (7.0 inch) Het frontglas/scherm is kapot. 105,-
Schermreparatie (9.7 inch) Het frontglas/scherm is kapot. 129,-
Schermreparatie (10.1 inch) Het frontglas/scherm is kapot. 129,-
Moederbord Ik heb schade aan het moederbord/tablet gaat niet meer aan Op aanvraag
Ik weet mijn defect niet Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. 0,-

 

Klaar terwijl je wacht service

45 minuten

1 | Tablet reparatie binnen 45 minuten

Kom langs! Binnen 45 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw tablet gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 45 minuten loop jij weer met een gerepareerde tablet naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat je toestel weer wordt geretourneerd.
Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.