MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie

Bij SWOOP is vrijwel elke Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie binnen 45 minuten uitgevoerd. Tijdens de reparatie kun je in onze wachtruimte genieten van een lekker bakje koffie. Je kunt zowel met als zonder afspraak langskomen bij een van onze vier SWOOP Stores. Heb je geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

 

Samsung Galaxy Note 10.1 reparaties

Reparatie Omschrijving Prijs
Schermreparatie Het scherm/frontglas is kapot. Op aanvraag
LCD reparatie Het beeld is vaag en er zitten gekleurde strepen in. Op aanvraag
Batterij De accu is snel leeg of laadt niet op. Op aanvraag
Software herstel Mijn tablet start niet goed op / blijft hangen Op aanvraag
Moederbord Ik heb schade aan het moederbord/tablet gaat niet meer aan Op aanvraag
Vochtschade onderzoek De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. 29,-
Ik weet mijn defect niet Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. 0,-

 

Klaar terwijl je wacht service

45 minuten

1 | Tablet reparatie binnen 45 minuten

Kom langs! Binnen 45 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw tablet gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 45 minuten loop jij weer met een gerepareerde tablet naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat je toestel weer wordt geretourneerd.
Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.