MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

Samsung Schermreparatie

Het leveren van kwaliteit van een Samsung schermreparatie staat bij SWOOP voorop. Bij SWOOP worden schermreparaties altijd snel en vakkundig uitgevoerd en wordt ervoor gekozen om de gehele display te vervangen. Het glas en lcd-scherm zitten namelijk aan elkaar verlijmd waardoor deze onderdelen lastig los te vervangen zijn. Wordt dit wel gedaan, dan komt dat niet ten goede van de kwaliteit. Een reparatie bij SWOOP zorgt ervoor dat de kwaliteit van je Samsung scherm altijd gewaarborgd blijft. Voor een Samsung schermreparatie betaal je bij SWOOP een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo kom je bij ons niet voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Samsung Schermreparatie + LCD
Model Originele kwaliteit
Samsung Galaxy S9 Plus 279,-
Samsung Galaxy S9 259,-
Samsung Galaxy S8 Plus 279,-
Samsung Galaxy S8 259,-
Samsung Galaxy S7 Edge 289,-
Samsung Galaxy S7 185,-
Samsung Galaxy S6 Edge Plus 245,-
Samsung Galaxy S6 Edge 245,-
Samsung Galaxy S6 189,-
Samsung Galaxy S5 155,-
Samsung Galaxy S5 Mini 129,-
Samsung Galaxy Note 7 Op aanvraag
Samsung Galaxy Note 4 155,-
Samsung Galaxy Note Edge 235,-
Samsung Galaxy A7 125,-
Samsung Galaxy A5 125,-
Samsung Galaxy A3 125,-
Samsung Galaxy J7 99,-
Samsung Galaxy J5 99,-
Samsung Galaxy J3 99,-
Samsung Galaxy J1 99,-
Een defect scherm zorgt ervoor dat je Samsung lastig te bedienen is. Is dit het geval bij jouw Samsung? Dan is een schermreparatie bij SWOOP de oplossing. Jouw Samsung kan binnen dertig minuten gerepareerd zijn. Wij bieden namelijk de klaar-terwijl-je-wacht service aan. Hierbij wordt je Samsung gerepareerd terwijl je plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. Je kunt je Samsung laten repareren in een van onze 4 SWOOP-Stores: Den Bosch, NijmegenTilburg en Utrecht. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.  

 

Klaar terwijl je wacht service

30 minuten

1 | Samsung reparatie binnen 30 minuten

Kom langs! Binnen 30 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw Samsung gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 30 minuten loop jij weer met een gerepareerde Samsung naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat jouw Samsung weer wordt geretourneerd.
Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.