MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

Samsung Camera reparatie (achterkant)

Wanneer je een fan bent van het maken van foto's zijn problemen met je camera aan de achterkant erg vervelend. Dit is op te lossen door middel van een reparatie bij SWOOP. Dankzij ruime ervaring en kennis kunnen de monteurs van SWOOP een camerareparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Je betaalt bij SWOOP altijd een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Samsung Camera reparatie (achterkant)
Model Prijs
Samsung Galaxy S9 Plus 129,-
Samsung Galaxy S9 119,-
Samsung Galaxy S8 Plus 99,-
Samsung Galaxy S8 99,-
Samsung Galaxy S7 Edge 99,-
Samsung Galaxy S7 99,-
Samsung Galaxy S6 Edge Plus 99,-
Samsung Galaxy S6 Edge 99,-
Samsung Galaxy S6 99,-
Samsung Galaxy S5 89,-
Samsung Galaxy S5 Mini 75,-
Samsung Galaxy Note 7 Op aanvraag
Samsung Galaxy Note 4 95,-
Samsung Galaxy Note Edge 129,-
Samsung Galaxy A7 75,-
Samsung Galaxy A5 75,-
Samsung Galaxy A3 75,-
Samsung Galaxy J7 65,-
Samsung Galaxy J5 65,-
Samsung Galaxy J3 65,-
Samsung Galaxy J1 65,-
Behoefte aan een snelle reparatie? Bij SWOOP kun je terecht voor de klaar-terwijl-je-wacht service. Hierbij wordt je camera gerepareerd terwijl je plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. Je kunt gebruik maken van de klaar-terwijl-je-wacht service in een van onze 4 SWOOP-Stores: Den Bosch, NijmegenTilburg en Utrecht. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice. 

 

Klaar terwijl je wacht service

30 minuten

1 | Samsung reparatie binnen 30 minuten

Kom langs! Binnen 30 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw Samsung gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 30 minuten loop jij weer met een gerepareerde Samsung naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat jouw Samsung weer wordt geretourneerd.
Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.