MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

Samsung Batterij reparatie

Problemen met een batterij kunnen zeer vervelend zijn. Denk hierbij aan het niet goed opladen of het warm worden van je Samsung. Een batterij reparatie wordt bij SWOOP vaak uitgevoerd. Dankzij deze ervaring en kennis kunnen de monteurs van SWOOP een batterij reparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Voor een Samsung batterij reparatie betaal je bij SWOOP een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo kom je bij ons niet voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Samsung Batterij reparatie
Model Prijs
Samsung Galaxy S9 Plus 75,-
Samsung Galaxy S9 75,-
Samsung Galaxy S8 Plus 75,-
Samsung Galaxy S8 75,-
Samsung Galaxy S7 Edge 75,-
Samsung Galaxy S7 75,-
Samsung Galaxy S6 Edge Plus 75,-
Samsung Galaxy S6 Edge 75,-
Samsung Galaxy S6 75,-
Samsung Galaxy S5 50,-
Samsung Galaxy S5 Mini 45,-
Samsung Galaxy Note 7 Op aanvraag
Samsung Galaxy Note 4 50,-
Samsung Galaxy Note Edge 50,-
Samsung Galaxy A7 69,-
Samsung Galaxy A5 69,-
Samsung Galaxy A3 69,-
Samsung Galaxy J7 65,-
Samsung Galaxy J5 65,-
Samsung Galaxy J3 65,-
Samsung Galaxy J1 65,-
Wanneer de batterij van je smartphone niet goed oplaadt of snel leeg loopt, dan kan het zijn dat de batterij defect is. Dit is erg vervelend, omdat je op deze manier je smartphone niet kan gebruiken zoals je gewend bent. Dit kan veranderd worden door te kiezen voor een reparatie bij SWOOP. Onze ervaren monteurs vervangen een batterij in de meeste gevallen binnen 30 minuten. Wij bieden namelijk de klaar-terwijl-je-wacht service aan. Hierbij wordt je batterij vervangen terwijl je plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. Je kunt je batterij laten vervangen in een van onze 4 SWOOP-Stores: Den Bosch, NijmegenTilburg en Utrecht. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.  

 

Klaar terwijl je wacht service

30 minuten

1 | Samsung reparatie binnen 30 minuten

Kom langs! Binnen 30 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw Samsung gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 30 minuten loop jij weer met een gerepareerde Samsung naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat jouw Samsung weer wordt geretourneerd.
Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.