MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

Samsung Achterkant reparatie

Problemen met de achterkant van je Samsung kunnen zeer vervelend zijn. Een reparatie aan de achterkant wordt bij SWOOP vaak uitgevoerd. Dankzij deze ervaring en kennis kunnen de monteurs van SWOOP een achterkant reparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Voor een Samsung achterkant reparatie betaal je bij SWOOP een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo kom je bij ons niet voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Samsung Achterkant reparatie
Model Prijs
Samsung Galaxy S9 Plus 69,-
Samsung Galaxy S9 69,-
Samsung Galaxy S8 Plus 69,-
Samsung Galaxy S8 69,-
Samsung Galaxy S7 Edge 69,-
Samsung Galaxy S7 69,-
Samsung Galaxy S6 Edge Plus 69,-
Samsung Galaxy S6 Edge 69,-
Samsung Galaxy S6 69,-
Samsung Galaxy S5 39,-
Samsung Galaxy S5 Mini 35,-
Samsung Galaxy Note 7 Op aanvraag
Samsung Galaxy Note 4 29,-
Samsung Galaxy Note Edge 69,-
Samsung Galaxy A7 59,-
Samsung Galaxy A5 59,-
Samsung Galaxy A3 59,-
Samsung Galaxy J7 39,-
Samsung Galaxy J5 39,-
Samsung Galaxy J3 39,-
Samsung Galaxy J1 39,-
Kies voor een reparatie bij SWOOP. Onze ervaren monteurs vervangen een batterij in de meeste gevallen binnen 30 minuten. Wij bieden namelijk de klaar-terwijl-je-wacht service aan. Hierbij wordt je achterkant vervangen terwijl je plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. Je kunt je achterkant laten vervangen in een van onze 4 SWOOP-Stores: Den Bosch, NijmegenTilburg en Utrecht. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.  

 

Klaar terwijl je wacht service

30 minuten

1 | Samsung reparatie binnen 30 minuten

Kom langs! Binnen 30 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw Samsung gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 30 minuten loop jij weer met een gerepareerde Samsung naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat je toestel weer wordt geretourneerd.
Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.