conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

Toestel opsturen

Is er geen SWOOP store bij jou in de buurt of lukt het niet om langs te komen? Dan kun je jouw smartphone, tablet of laptop ook naar onze vestiging in Utrecht opsturen. Binnen 24 uur na ontvangst** sturen wij jouw toestel alweer gerepareerd retour.

Hoe werkt het?
Stap 1: Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Je ontvang dan in je mail een opstuurformulier. Print deze uit.
Stap 2: Verpak het defecte toestel samen met het opstuurformulier in een goed beschermde envelop of doos.
Stap 3: Noteer onderstaand adres op de verpakking:

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht

Stap 4: 
Breng het pakketje naar het postkantoor en stuur het aangetekend naar ons toe.

Onderzoek en reparatie

Na ontvangst van het pakketje gaan onze monteurs direct met je toestel aan de slag. Ze onderzoeken (gratis) wat er exact aan de hand is, hoe ze het defect kunnen verhelpen en wat de kosten daarvoor zijn. Voordat ze met de reparatie starten, nemen ze contact met je op om duidelijk af te stemmen wat ze voor u kunnen betekenen en wat de prijs daarvoor is. Als u daar akkoord mee gaat, repareren ze uw toestel en kunnen ze het binnen 24 uur na ontvangst alweer terugsturen.