MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

iPhone Schermreparatie

Het leveren van kwaliteit van een iPhone schermreparatie staat bij SWOOP voorop. Bij SWOOP worden schermreparaties altijd snel en vakkundig uitgevoerd en wordt ervoor gekozen om de gehele display te vervangen. Het glas en lcd-scherm zitten namelijk aan elkaar verlijmd waardoor deze onderdelen lastig los te vervangen zijn. Wordt dit wel gedaan, dan komt dat niet ten goede van de kwaliteit. Een reparatie bij SWOOP zorgt ervoor dat de kwaliteit van je iPhone scherm altijd gewaarborgd blijft. Voor een iPhone schermreparatie betaal je bij SWOOP een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo kom je bij ons niet voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

iPhone Schermreparatie
Model Originele kwaliteit Klasse A kwaliteit
iPhone X 499,- Op aanvraag
iPhone 8 Plus 249,- Op aanvraag
iPhone 8 199,- Op aanvraag
iPhone 7 Plus 199,- 179,-
iPhone 7 169,- 149,-
iPhone SE 99,- 79,-
iPhone 6s Plus 159,- 139,-
iPhone 6s 139,- 119,-
iPhone 6 Plus 129,- 109,-
iPhone 6 99,- 79,-
iPhone 5s 89,- 69,-
iPhone 5c 79,- 59,-
iPhone 5 79,- 59,-
iPhone 4s 69,- 49,-
iPhone 4 69,- 49,-
Een defect scherm zorgt ervoor dat je iPhone lastig te bedienen is. Is dit het geval bij jouw iPhone? Dan is een schermreparatie bij SWOOP de oplossing. Jouw iPhone kan binnen dertig minuten gerepareerd zijn. Wij bieden namelijk de klaar-terwijl-je-wacht service aan. Hierbij wordt je iPhone gerepareerd terwijl je plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. Je kunt je iPhone laten repareren in een van onze 4 SWOOP-Stores: Den Bosch, NijmegenTilburg en Utrecht. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.  

 

Klaar terwijl je wacht service

30 minuten

1 | iPhone reparatie binnen 30 minuten

Kom langs! Binnen 30 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw iPhone gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 30 minuten loop jij weer met een gerepareerde iPhone naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat je iPhone weer wordt geretourneerd.

Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.