MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

iPhone Camera reparatie (Voorkant)

Wanneer je een fan bent van het maken van selfies zijn problemen met je camera aan de voorkant erg vervelend. Dit is op te lossen door middel van een reparatie bij SWOOP. Dankzij ruime ervaring en kennis kunnen de monteurs van SWOOP een camerareparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Je betaalt bij SWOOP altijd een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

iPhone Camera reparatie (voorkant)
Model Prijs
iPhone X 129,-
iPhone 8 Plus 129,-
iPhone 8 99,-
iPhone 7 Plus 79,-
iPhone 7 79,-
iPhone SE 39,-
iPhone 6s Plus 69,-
iPhone 6s 69,-
iPhone 6 Plus 69,-
iPhone 6 69,-
iPhone 5s 39,-
iPhone 5c 39,-
iPhone 5 39,-
iPhone 4s 39,-
iPhone 4 39,-
Behoefte aan een snelle reparatie? Bij SWOOP kun je terecht voor de klaar-terwijl-je-wacht service. Hierbij wordt je camera gerepareerd terwijl je plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. Je kunt gebruik maken van de klaar-terwijl-je-wacht service in een van onze 4 SWOOP-Stores: Den Bosch, NijmegenTilburg en Utrecht. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.  

 

Klaar terwijl je wacht service

30 minuten

1 | iPhone reparatie binnen 30 minuten

Kom langs! Binnen 30 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw iPhone gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 30 minuten loop jij weer met een gerepareerde iPhone naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat jouw iPhone weer wordt geretourneerd.
Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.