MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

iPhone Batterij reparatie

Problemen met een batterij kunnen zeer vervelend zijn. Denk hierbij aan het niet goed opladen of het warm worden van je iPhone. Een batterij reparatie wordt bij SWOOP vaak uitgevoerd. Dankzij deze ervaring en kennis kunnen de monteurs van SWOOP een batterij reparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Voor een iPhone batterij reparatie betaal je bij SWOOP een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief montage- en BTW-kosten is. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

iPhone Batterij reparatie
Model Prijs
iPhone X 149,-
iPhone 8 Plus 99,-
iPhone 8 99,-
iPhone 7 Plus 69,-
iPhone 7 69,-
iPhone SE 39,-
iPhone 6s Plus 59,-
iPhone 6s 49,-
iPhone 6 Plus 59,-
iPhone 6 49,-
iPhone 5s 39,-
iPhone 5c 39,-
iPhone 5 39,-
iPhone 4s 29,-
iPhone 4 29,-
Wanneer de batterij van je smartphone niet goed oplaadt of snel leeg loopt, dan kan het zijn dat de batterij defect is. Dit is erg vervelend, omdat je op deze manier je smartphone niet kan gebruiken zoals je gewend bent. Dit kan veranderd worden door te kiezen voor een reparatie bij SWOOP. Onze ervaren monteurs vervangen een batterij in de meeste gevallen binnen 30 minuten. Wij bieden namelijk de klaar-terwijl-je-wacht service aan. Hierbij wordt je batterij vervangen terwijl je plaatsneemt in onze comfortabele ontvangstruimte. Je kunt je batterij laten vervangen in een van onze 4 SWOOP-Stores: Den Bosch, NijmegenTilburg en Utrecht. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.  

 

Klaar terwijl je wacht service

30 minuten

1 | iPhone reparatie binnen 30 minuten

Kom langs! Binnen 30 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw iPhone gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 30 minuten loop jij weer met een gerepareerde iPhone naar buiten.Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je toestel toesturen via een PostNL-locatie. Binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij dat jouw iPhone weer wordt geretourneerd.
Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.