conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

MET OF ZONDER AFSPRAAK
12 MAANDEN GARANTIE
SNELLE REPARATIESERVICE

HTC reparatie

Problemen met je HTC smartphone? SWOOP is dé specialist voor je HTC reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie ben je bij SWOOP dus aan het juiste adres. Bij SWOOP kun je als het gaat om een HTC reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-je-wacht service of de 24-uursservice. In de meeste gevallen sta je binnen 30 minuten weer buiten met een gerepareerde HTC.

HTC One
Model One X One M7
Schermreparatie 129,- 139,-
Batterij 59,- Op aanvraag
Software herstel 29,- 29,-
Vochtschade onderzoek 29,- 29,-
Ik weet mijn defect niet kosteloos onderzoek
HTC One
Model: One M8 One M9
Schermreparatie  169,- 149,-
Batterij 79,- Op aanvraag
Software herstel 29,- 29,-
Vochtschade onderzoek 29,- 29,-
Ik weet mijn defect niet kosteloos onderzoek
HTC One
Model: One SV One Mini 2
Schermreparatie 119,- 179,-
Batterij 29,- Op aanvraag
Software herstel 29,- 29,-
Vochtschade onderzoek 29,- 29,-
Ik weet mijn defect niet kosteloos onderzoek

Klik hier voor alle modellen en reparatietarieven

Klaar terwijl je wacht service

30 minuten

1 | HTC reparatie binnen 30 minuten

Kom langs! Binnen 30 minuten vaak al geholpen

Kom langs bij één van de 4 SWOOP winkels. In de meeste gevallen wordt jouw HTC apparaat gerepareerd in de tijd dat jij een lekker kopje koffie drinkt. Vaak binnen 30 minuten loop jij weer met een gerepareerde HTC naar buiten.

Reparatie in SWOOP Store

24-uursservice

2 | 24-uursservice

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Je kunt dan je device laten ophalen door PostNL of je stuurt het via PostNL naar ons op. Welke optie je ook kiest, binnen 24 uur na ontvangst zorgen wij ervoor dat jouw toestel weer gerepareerd retour verzonden wordt.


Toestel opsturen

Service with a smile

Wij willen het voor jou niet moelijker maken dan dat het is, daarom hanteren wij een transparante werkwijze. Vooraf communiceren wij altijd met jou wat de reparatie en de hieraan verbonden kosten gaan zijn. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij met de reparatie aan de slag. De tarieven die SWOOP hanteert, zijn all-in. Je betaalt achteraf dus geen extra opslag of montagekosten.

Wij willen jou snel weer op weg helpen en doen dat op een open en eerlijke manier. Ook werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en zoeken wij naar de allerbeste oplossing. SWOOP staat dan ook garant voor een goede service met een glimlach. Wij snappen dat jij vlot geholpen wilt worden en de beste oplossing wilt en daar zorgen onze monteurs dan ook voor.