Partly

Partly is begonnen als reparateur van smartphones en uitgegroeid tot een verkoper van onderdelen en refurbished apparaten. Koop je een product van Partly, dan ben je verzekerd van een goed refurbished product. Met de snelle verzending, een duurzame verpakking en een goede kwaliteit geven u de juiste ervaring. 

Kwaliteitscontrole
De kwaliteit van de producten wordt op ruim 20 punten gecontroleerd. Met behulp van computersoftware wordt er nagegaan of alles naar behoren werkt. Wanneer dat niet het geval is, zal het betreffende onderdeel worden gerepareerd of indien nodig vervangen.

Conditie en Accessoires
De producten zijn beschikbaar in een drietal condities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Van binnen - dus technisch - zijn alle producten in perfecte staat. Als u een product van Partly besteld, wordt deze standaard geleverd met een nieuwe accu (behalve iPhone X-11 > minimaal 85%), een oplaadkabel, een adapter en een screenprotector. Bij apparaten met 4G wordt ook een SIM-kaarthouder opening tool meegestuurd.

Verzenden en Bezorgen
Wanneer u de bestelling plaatst voor 23:59 uur, wordt het dezelfde dag gratis verstuurd met PostNL.

Bestelling

Bezorging

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag voor 17:00

Zaterdag

Vrijdag na 17:00

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Service en Garantie
Bent u niet helemaal tevreden? U mag het product binnen 14 dagen retourneren. Wilt u de bestelling retourneren of wilt u binnen garantie een defect melden? Stuur een mail naar klantenservice@partly.nl en vul het retourformulier in. Binnen 10 werkdagen wordt de reparatie van het technisch defect verwerkt. Let op: de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Op het product zit 2 jaar garantie. De accu heeft een garantie van 1 jaar en de oplader een garantie van een half jaar. Slijtage en defecten die zijn veroorzaakt door gebruik, stof, vocht of zand vallen niet onder garantie. Heeft u vragen over garantie? Bel naar +31 (0)30 – 227 01 54 voor meer informatie.

Resultaten van Kiyoh

Filters toepassen Filters toepassen