Forza Refurbished

Kiest u voor Forza Refurbished dan ga je ‘van duur, naar duurzaam’. Bespaar op de kosten door niet voor nieuw, maar voor refurbished te gaan. Bovendien draagt u op deze wijze bij aan een duurzamere wereld. Forza Refurbished is aangesloten bij het Keurmerk Refurbished, het keurmerk van Techniek Nederland.

Kwaliteitscontrole
De constante kwaliteit van Forza Refurbished wordt gegarandeerd door middel van robots. Zij controleren met speciale software de producten op minimaal 50 punten. Dit proces van refurbished wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van Apple. Het Keurmerk Refurbished bied u nog meer zekerheid. 

Conditie en Accessoires
De producten zijn beschikbaar in een drietal condities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Technisch zijn alle apparaten 100% in orde. Hierbij is het belangrijk te weten dat de accu een capaciteit heeft van minimaal 85%. Als u een Forza Refurbished product besteld, wordt deze standaard geleverd met een oplaadkabel en een adapter. Bij apparaten met 4G wordt ook een SIM-kaarthouder opening tool meegestuurd.

Verzenden en Bezorgen
Wanneer u de bestelling plaatst voor 22:30 uur, wordt het dezelfde dag gratis verstuurd met PostNL.

Bestelling

Bezorging

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag

Zondag

Maandag

Service en Garantie
Bent u niet helemaal tevreden? U mag het product binnen 14 dagen gratis retourneren. Wilt u de bestelling retourneren of wilt u binnen garantie een defect melden? Neem dan contact op met Forza Refurbished middels het formulier. Binnen 3 werkdagen wordt de reparatie van het technisch defect verwerkt.

Op het product, de accu en de geleverde accessoires zit standaard 2 jaar garantie. Slijtage en defecten die zijn veroorzaakt door gebruik, stof, vocht of zand vallen niet onder garantie. Heeft u vragen over garantie? Bel naar +31 (0)88 - 144 77 00 voor meer informatie. 

 

Resultaten van Feedback Company

Filters toepassen Filters toepassen