Refurbished Lenovo Laptops Ben je op zoek naar een refurbished Lenovo laptop inclusief een officiele versie van Windows als besturingssysteem? Ook daarvoor ben je bij SWOOP aan het juiste adres. Wij leveren laptops van HP, Dell en Lenovo. Wij controleren iedere laptop op meer dan 50 punten, waardoor jij altijd verzekerd bent dat jouw refurbished laptop 100% technisch in orde is. Kies je voor refurbished? Dan kies je voor de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijker geprijsd. Refurbished Lenovo laptop met intel core i3, i5 of i7 processor: vaak direct beschikbaar en scherp geprijsd Wij geven 2 jaar garantie op de refurbished laptops De refurbished Lenovo laptop wordt hardwarematig grondig getest Wij leveren de refurbished laptops met een schone en officiële installatie van Windows Op dit moment zijn wij druk bezig om de juiste refurbished modellen van HP, Dell en Lenovo in te kopen, te testen en verkoop klaar te maken. Omdat er een minimale aanvoer is van apparatuur die aan onze kwaliteitsnormen voldoet kan het zijn dat er tijdelijk geen modellen beschikbaar zijn.
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4645 reviews

Refurbished Lenovo Laptops

Ben je op zoek naar een refurbished Lenovo laptop inclusief een officiele versie van Windows als besturingssysteem? Ook daarvoor ben je bij SWOOP aan het juiste adres. Wij leveren laptops van HP, Dell en Lenovo. Wij controleren iedere laptop op meer dan 50 punten, waardoor jij altijd verzekerd bent dat jouw refurbished laptop 100% technisch in orde is. Kies je voor refurbished? Dan kies je voor de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijker geprijsd.

 • Refurbished Lenovo laptop met intel core i3, i5 of i7 processor: vaak direct beschikbaar en scherp geprijsd
 • Wij geven 2 jaar garantie op de refurbished laptops
 • De refurbished Lenovo laptop wordt hardwarematig grondig getest
 • Wij leveren de refurbished laptops met een schone en officiële installatie van Windows

Op dit moment zijn wij druk bezig om de juiste refurbished modellen van HP, Dell en Lenovo in te kopen, te testen en verkoop klaar te maken. Omdat er een minimale aanvoer is van apparatuur die aan onze kwaliteitsnormen voldoet kan het zijn dat er tijdelijk geen modellen beschikbaar zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

Refurbished Lenovo Laptop kopen?

Opzoek naar een refurbished laptop van Lenovo die snel werkt en ongekende prestaties kent vanwege de intel core i3, i5 of zelfs een intel core i7 processor?
SWOOP levert refurbished notebooks van A-merken en alleen uit de zakelijke series. Dit betekend een langere levensduur, hogere prestaties en vaak een solide behuizing en scherm dan de goedkopere consumenten modellen. De meest verkochte refurbished modellen zijn de lenovo Thinkpad 's

Onze refurbished Lenovo laptops zijn altijd inclusief:

 • Laadaccessoires
 • Meest actuele officiële software.

refurbished lenovo laptop

De voordelen van refurbished Lenovo laptops

De vraag die veel mensen zich stellen is waarom je dan een refurbished Lenovo laptop zou kopen. Het grootse voordeel is wel dat deze laptops uit de zakelijke series een stuk goedkoper zijn dan nieuwe zakelijke modellen laptops. Refurbished laptops, kosten maar 50% tot 70% van de nieuwprijs, wat dus zeker honderden euro’s scheelt.

Daarnaast draaien wij bij SWOOP graag de vraag om, waarom zou je geen refurbished laptop kopen. Ze zijn uitgebreid gecontroleerd op fouten en je krijgt er ook nog standaard 2 jaar garantie bij. Je weet dus zeker dat je een goed product koopt.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat er enkele kleine krasjes op refurbished apparaten kunnen zitten, maar dat zijn er nooit meer dan een paar. Ook heb je minder keus in de modellen die beschikbaar zijn, het ligt er namelijk maar net aan wat er binnenkomt. Je moet dus niet al te kieskeurig zijn.

Op zoek naar een specifiek merk? Kijkt u dan eens naar de onderliggende categorieën:

Refurbished HP Laptops
Refurbished Lenovo Laptops
Refurbished Dell Laptops

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd.

Wij controleren ieder apparaat, waarbij het wordt gecheckt op meer dan 50 punten. Daaronder vallen o.a.:

 • Volledige (inwendige) schoonmaak van het toestel
 • Een software update en hardware check
 • Een controle op stof- en vochtsporen
 • Het plaatsen van nieuwe onderdelen, indien nodig
 • Implementatie van een goed werkende accu

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 030-7537801 of via mail.

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen