Refurbished Laptops Ben je op zoek naar een refurbished laptop met Windows als besturingssysteem? Ook daarvoor ben je bij SWOOP aan het juiste adres. Wij leveren laptops van HP, Dell en Lenovo. Wij controleren iedere Windows laptop op meer dan 50 punten, waardoor jij altijd verzekerd bent dat jouw refurb laptop 100% technisch in orde is. Kies je voor refurbished? Dan kies je voor de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijker geprijsd. Refurbished laptops met i3, i5 of i7 processor Uitgevoerd met snelle SSD Opslag Wij geven 2 jaar garantie Wij leveren start klaar met legitieme Windows 10
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4664 reviews

Refurbished Laptops

Ben je op zoek naar een refurbished laptop met Windows als besturingssysteem? Ook daarvoor ben je bij SWOOP aan het juiste adres. Wij leveren laptops van HP, Dell en Lenovo. Wij controleren iedere Windows laptop op meer dan 50 punten, waardoor jij altijd verzekerd bent dat jouw refurb laptop 100% technisch in orde is. Kies je voor refurbished? Dan kies je voor de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijker geprijsd.

 • Refurbished laptops met i3, i5 of i7 processor
 • Uitgevoerd met snelle SSD Opslag
 • Wij geven 2 jaar garantie
 • Wij leveren start klaar met legitieme Windows 10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

Refurbished Laptop kopen?

Opzoek naar een refurb laptop die snel werkt en ongekende prestaties kent vanwege de intel core i3, core i5 of zelfs een Intel Core i7 processoren.
SWOOP levert notebooks van A merken zoals HP, Dell Latitude, en Lenovo. Onze producten komen uit de zakelijke series. Dit betekend een langere levensduur, hogere presaties en vaak een solide behuizing en scherm dan de goedkopere consumenten modellen.

Onze laptops zijn altijd inclusief:

 • Laadaccessoires
 • Meest actuele officiele software.

De voordelen van refurbished laptops

De vraag die veel mensen zich stellen is waarom je dan een refurbished laptop zou kopen. Het grootse voordeel is wel dat deze laptops uit de zakelijke series een stuk goedkoper zijn dan nieuwe zakelijke modellen laptops. Refurbished laptops, kosten maar 50% tot 70% van de nieuwprijs, wat dus zeker honderden euro’s scheelt.

Daarnaast draaien wij bij SWOOP graag de vraag om, waarom zou je geen refurbished laptop kopen. Ze zijn uitgebreid gecontroleerd op fouten en je krijgt er ook nog standaard 2 jaar garantie bij. Je weet dus zeker dat je een goed product koopt.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat er enkele kleine krasjes op refurbished apparaten kunnen zitten, maar dat zijn er nooit meer dan een paar. Ook heb je minder keus in de modellen die beschikbaar zijn, het ligt er namelijk maar net aan wat er binnenkomt. Je moet dus niet al te kieskeurig zijn.

Op zoek naar een specifiek merk? Kijkt u dan eens op onze website naar de onderliggende categorieen; 


Refurbished HP Laptops

Refurbished Lenovo Laptops
Refurbished Dell Laptops

Refurbished Laptops

Refurbished Windows Notebook kopen? Profiteer van:

Bij SWOOP profiteer je van een aantrekkelijke prijs, maar ook van vele andere voordelen zoals:

 • Gratis verzending
 • Voor 20:00 besteld, is de volgende dag al in huis
 • 2 jaar garantie
 • Inclusief laadaccessoires
 • 30 dagen uitprobeertermijn

Bijna al onze laptops kopen wij via bedrijven in. De aangeboden zakelijke laptop modellen zijn dan ook sterke en kwalitatief goede laptops, aangezien deze ook tegen het veelvuldige zakelijke gebruik bestand moeten zijn. Zakelijke laptops zijn een stuk steviger, bevatten betere software versies van Windows en behuizing, en gaan langer mee dan de standaard laptops die voor particulier gebruik aangeboden worden in de bekende grote winkels.

SWOOP heeft er voor gekozen om alleen laptops aan te bieden die veel gebruikt worden binnen de zakelijke markt. Fabrikanten als HP, Dell, Lenovo en Apple maken gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit. Denk hierbij bv. aan de snelle opslag van 128GB, 256GB of 512gb SSD drives. Maar ook de stabiele en snelle Intel DualCore en QuadCore I3, Core i5 en core i7 processoren. Daarnaast kunnen we ook steeds vaker windows laptop met touchscreen aanbieden met een sterke grafische kaart. De meest gevraagde modellen zijn de i7 laptops. Met onze notebook kun je aanzienlijk besparen ten opzichte van een volledig nieuwe notebook. Je weet bij ons immers zeker dat jouw laptop altijd 100% in orde is en je ontvangt standaard 2 jaar garantie op onze modellen.

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen