SWOOP Utrecht

Openingstijden

Tijdelijk gesloten

Routebeschrijving

In Utrecht vind je ons aan het Herculesplein 243, vlakbij stadion Galgenwaard. Wij zijn dus goed te bereiken en ook is er voldoende ruimte om je auto kwijt te kunnen. Wil je graag met het openbaar vervoer komen? Neem dan vanaf het centraal station bus 12 (richting De Uithof UMC via Galgenwaard) of bus 41 (richting Wijk bij Duurstede) en stap uit bij bushalte Stadion Galgenwaard.

Adres

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 088 777 36 00
E: utrecht@swoop.nl 

 

 

Bij SWOOP draait het om meer dan alleen een snelle levering en het bieden van de allerhoogste kwaliteit. Meedenken met jou als klant en het leveren van een uitstekende service vinden wij minstens net zo belangrijk. Daarom doet SWOOP graag dat beetje extra voor jou. Wij helpen je graag op een prettige, persoonlijke manier. Wil je graag meer informatie over onze refurbished toestellen, heb je nog vragen over onze service of heb je hulp nodig? Onze medewerkers in Utrecht staan graag voor je klaar.

 

Reparatie

Naast de aanschaf van een smartphone, tablet, laptop of iMac, kun je bij ons ook terecht voor de reparatie hiervan. Je kunt altijd rekenen op een snelle reparatieservice (klaar-terwijl-je-wacht of onze 24-uursservice), 12 maanden garantie en een reparatie met de hoogste kwaliteit onderdelen.