SWOOP Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag gesloten

Routebeschrijving

Wil je een bezoekje brengen aan SWOOP Tilburg, dan vind je ons aan de Beukenstraat 62. Je kunt je auto recht voor de deur parkeren. Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 15:00 betaal je €1,- per uur. Na 15:00 uur is het parkeren gratis. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het station Tilburg pak je stadbus 4 (richting Reeshof ZW) of stadbus 2 (richting Reeshof ZW). Je stapt dan uit bij de halte Hart van Brabantlaan.

Adres

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 088 777 36 00
E: tilburg@swoop.nl

 

SWOOP doet graag dat beetje extra voor jou! Onze service draait daarom om meer dan alleen een snelle levering en het bieden van de hoogste kwaliteit. Wij staan ook graag voor jou klaar wanneer je nog vragen hebt, want meedenken met onze klanten vinden wij minstens net zo belangrijk als het leveren van een uitstekende service. Of het nu gaat om informatie over onze refurbished toestellen of hulp bij de installatie, SWOOP staat graag voor je klaar. Loop dus gerust eens binnen bij onze SWOOP Store in Tilburg. 

Reparatie

Naast de aanschaf van een smartphone, tablet, laptop of iMac, kun je bij ons ook terecht voor de reparatie hiervan. Je kunt altijd rekenen op een snelle reparatieservice (klaar-terwijl-je-wacht of onze 24-uursservice), 12 maanden garantie en een reparatie met de hoogste kwaliteit onderdelen.