SWOOP Den Bosch

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag gesloten

Routebeschrijving 

Wil je graag in Den Bosch langskomen? Dan vind je SWOOP op Balkweg 3. Kom je met de auto, dan kun je gratis voor de deur parkeren. Mocht je niet met de auto kunnen komen, dan is het openbaar vervoer ook een optie. Vanaf het Centraal Station kun je bus 6 (richting Empel via De Reit) nemen en dan stap je uit bij bushalte Ploegweg.

Adres

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 088 777 36 00
E: denbosch@swoop.nl

 

Bij SWOOP draait het om meer dan alleen een snelle levering en een hoge kwaliteit producten bieden. Een uitstekende service en meedenken met jou als klant is voor ons minstens net zo belangrijk. SWOOP zet daarom die extra stap voor jou en helpt je graag op een persoonlijke manier. Of het nu gaat om meer informatie over onze toestellen, je hulp nodig hebt bij de installatie of graag een oud toestel wil inruilen, wij staan graag voor jou klaar in onze winkel in Den Bosch.  

Reparatie

Naast de aanschaf van een smartphone, tablet, laptop of iMac, kun je bij ons ook terecht voor de reparatie hiervan. Je kunt altijd rekenen op een snelle reparatieservice (klaar-terwijl-je-wacht of onze 24-uursservice), 12 maanden garantie en een reparatie met de hoogste kwaliteit onderdelen.