Over SWOOP


SWOOP is ontstaan vanuit de gedachte dat de levensduur van elektronische apparaten aantoonbaar verlengd kan worden. Bij ons kun je terecht voor de koop, reparatie of inruil van mobiele apparaten, waarbij je altijd profiteert van dezelfde kwaliteit als een nieuw apparaat, maar dan aantrekkelijk geprijsd.

Dagelijks repareren wij honderden mobiele apparaten. Dit doen wij met meer dan 70 hoog opgeleide technische talenten die écht alles weten over jouw mobiele apparaat. SWOOP is in 2012 begonnen onder de naam Smartrepair als reparatiepunt voor mobiele telefoons, tablets, laptops en computers. Hierdoor hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring met het repareren en opknappen (refurbishen) van toestellen. Met 4 eigen winkels en een Apple gecertificeerde kwaliteitscontrole van onze refurbished apparaten doen wij er alles aan om jou een vergelijkbare beleving te geven als bij de aankoop van een nieuw apparaat, maar dan voor een betere prijs. 

Jouw oude apparaat is geld waard (inruilen)

Heb jij nog ergens een oude telefoon (of een ander elektronisch apparaat) liggen? Bij SWOOP is jouw oude apparaat geld waard. Ruil jouw oude telefoon, laptop, tablet of iMac in en ontvang je hier geld voor. Koop jij van de inruilwaarde een apparaat bij ons? Dan ontvang je € 35 extra korting, bovenop je inruilwaarde.

Jouw oude apparaat laten repareren

Is jouw telefoon, laptop, tablet of iMac kapot? Ook voor een snelle reparatieservice kun je bij ons terecht. SWOOP is in 2012 begonnen als reparateur van smart devices, toen nog onder de naam Smartrepair. Technische kennis zit dus in ons DNA. In de meeste gevallen kunnen onze experts jou binnen 30 minuten helpen. Kom dus gerust eens binnen lopen in één van onze vier SWOOP Stores in Nijmegen, Den Bosch, Utrecht en Tilburg. Uiteraard kun je ook terecht op SWOOP.nl met al jouw vragen en verzoeken tot reparatie.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 088 777 36 00 of per e-mail. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze SWOOP Stores.  

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Ieder refurbished apparaat wordt bij ons onderworpen aan een zeer streng controle proces waarbij het wordt gecheckt op meer dan 50 punten, waarbij wij de productlevenscyclus van onze apparaten aantoonbaar verlengen  Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd. Het is technisch 100% in orde en doet niet onder voor nieuwe apparatuur.

Ieder apparaat wordt bij ons gecheckt op o.a.:

  • Volledige (inwendige) schoonmaak van het toestel;
  • Een software update en hardware check;
  • Een controle op stof- en vochtsporen;
  • Het plaatsen van nieuwe onderdelen, indien nodig;
  • Implementatie van een goed werkende batterij.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Customer service staat voor je klaar! Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze winkels.