ISO-gecertificeerd en 25 jaar ervaring
Al 100.000+ refurbished devices geleverd
2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourneren

Lees onze blog artikelen


Welke iPhone kun je het beste aanschaffen als je dol bent op fotograferen? Wat is de beste kleine iPhone? Alles weten over refurbished apparatuur? Op zoek naar de slimste lifehacks voor je MacBook of iPhone? Dan ben je hier op de goede plek!

In de blogs van SWOOP lees je alles over Apple apparatuur, duurzaamheid, lifehacks en de laatste nieuwtjes. 

apple-watches-vergelijken

Er zijn veel verschillende versies van de Apple Watch op de markt te vinden, dus hoe weet je welke je moet kopen? Wij beantwoorden de 5 meest gestelde vragen over de Apple Watch.

MacBook-sneltoetsen-die-je-moet-kennen

Of je nou al jaren een Mac-gebruiker bent, of dat je er net je eerste MacBook hebt aangeschaft, er zijn heel veel handige sneltoetsen die je kunt gebruiken.

voor-het-eerst-een-macbook

Wanneer je overstapt van een Windows computer naar een Mac, zul je vast even moeten wennen. Er zijn namelijk een aantal dingen die anders werken. We leggen graag voor je uit wat precies de verschillen zijn tussen Windows en Mac.

iphone-tips

25-04-2022

iPhone tips

10 iPhone tips voor jou. Dit zijn iPhone functies waar je straks echt niet meer zonder mee kunt! Foutjes op de rekenmachine, documenten scannen. Ken jij ze al?

iphone-xr-versus-iphone-11

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare en relatief nieuwe refurbished iPhone, dan neem je in je keuze ongetwijfeld de iPhone XR en de iPhone 11 mee.

zo-wordt-een-iphone-gerecycled

Gemiddeld genomen wordt een iPhone na twee jaar vervangen voor een nieuwer model. Wat er vervolgens met de oude telefoon gebeurt kan nogal verschillen.

welke-standaard-ipad-moet-ik-kopen

Sinds 2017 wordt er ieder jaar een nieuwe standaard iPad uitgebracht door Apple. Grote verschillen zitten er echter niet tussen de modellen. Maar hoe weet je dan welke refurbished standaard iPad je moet kopen?

Hoe werkt multitasking op je iPad?

Weet jij hoe je het meeste uit je iPad kunt halen? Wat veel gebruikers niet weten, is dat je op de iPad verschillende opties hebt om te multitasken. Zo wordt een iPad een goed alternatief voor een laptop.

Betaalbare iPhones: SE 2020 vs XR

De iPhone SE 2020 en de iPhone XR zijn allebei zeer voordelige iPhone modellen. Ze kwamen erg snel na elkaar uit. Maar wat is het verschil?