Refurbished MacBook Pro 15 inch Wil je graag een refurbished MacBook Pro 15 inch kopen? Bij SWOOP worden alle MacBooks op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Profiteer vandaag nog van een snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeertermijn en 2 jaar garantie!
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4645 reviews

Refurbished MacBook Pro 15 inch

Wil je graag een refurbished MacBook Pro 15 inch kopen? Bij SWOOP worden alle MacBooks op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Profiteer vandaag nog van een snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeertermijn en 2 jaar garantie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

Refurbished MacBook Pro 15 inch

De MacBook Pro 15 inch uit 2019 is het allernieuwste model uit de MacBook familie. Dit model is de meest krachtigste laptop tot nu toe. Met een fantastisch 15 inch beeldscherm, supersnelle processors, een lange batterijduur en veel opslagruimte is deze Apple notebook perfect voor al jouw werkzaamheden. Vooral wanneer je veel grafische werkzaamheden verricht, dan moet je deze MacBook zeker hebben!

De MacBook Pro 15 inch refurbished heeft een haarfijn beeldscherm

De refurbished MacBook Pro is dankzij zijn 15-inch beeldscherm (38,1 cm) fijn om naar te kijken. Het grote scherm heeft een Retina-display zodat alle kleuren perfect worden weergegeven. Witte tinten zijn ook echt wit en zwart is ook écht zwart. Door het Retina-display zie je geen individuele pixels waardoor het beeldscherm er superscherp uitziet! Het beeldscherm ondersteunt miljoenen kleuren zodat jij eindeloos kan genieten van de beste series en films.

Razendsnel werken met de Intel core

De MacBook Pro 15 inch refurbished werkt razendsnel. Door zijn krachtige processor worden programma’s supersnel geladen. Je kunt in totaal tussen drie verschillende processoren kiezen: de intel i5, i7 of i9. Alle drie de processoren zijn vliegensvlug. Je hoeft je dus niet zorgen te maken dat je je werk niet kan uitvoeren, omdat je laptop vastloopt. Met de laatste versie van de software MacOS ben je verzekerd van een MacBook die foutloos werkt. Programma’s zoals Photoshop, InDesign en Premiere Pro kan deze MacBook gemakkelijk aan. Met deze refurbished MacBook Pro 15 inch ben je verzekerd dat je jarenlang vooruit kunt zonder dat hij trager wordt.

Werk effectiever en veiliger met de Touch Bar en Touch ID

De MacBook Pro 15 inch refurbished beschikt over een Touch Bar. Dit is een aanraakgevoelige OLED-strip die het hele bovenste gedeelte van de toetenbord vervangt. Je kunt met deze Touchbar dus de helderheid aanpassen, maar ook je geluid harder of zachter doen. Daarnaast kun je ook je MacBook ontgrendelen met de Touch ID. Door de Touch Bar werk je effectiever, omdat deze allerlei shortcuts bevat. Zo bespaar je nog eens tijd!

Voordelen van de refubished MacBook Pro 15

De refurbished MacBook Pro 15 inch is super gebruiksvriendelijk

Door het softwaresysteem MacOS kun je gemakkelijk alles instellen. Je vindt binnen no time wat je moet hebben en het is allemaal makkelijk te begrijpen. Zeker wanneer je al een iPhone of iPad hebt dan is het al helemaal eenvoudig. Het ecosysteem van een iPhone of iPad is identiek aan een MacBook. Alle pictogrammen en functies zijn dus hetzelfde. Daarnaast kun je een iPhone of iPad aan de MacBook koppelen. Zo kun je een iPad als tweede scherm gebruiken en kun je probleemloos switchen tussen je iPhone en je refurbished MacBook Pro 15 inch. Daarnaast worden je inkomende gesprekken ook weergegeven op je MacBook als je iPhone gekoppeld is. Verder kun je bijvoorbeeld ook beginnen met een e-mail typen op je MacBook en hem afmaken op je iPhone. Er zijn nog veel meer verfijnde snufjes waar je snel achter komt als je de MacBook Pro 15 inch refurbished in je bezit hebt.

Extra duurzaam bezig!

Doordat een MacBook Pro zo stevig is gaat hij jarenlang mee. Daarnaast wordt de laptop ook nog gedurende zeer lange tijd ondersteunt met de nieuwste software. Zo ben jij verzekerd dat je altijd veilig kunt internetten. Verder wordt de MacBook Pro van duurzaam materiaal gemaakt. Het aluminium waarmee de buitenkant wordt gemaakt blijft lang mooi, maar is ook makkelijk om te recyclen. Verder ben je ook nog eens extra duurzaam bezig wanneer je voor een refurbished model kiest. Door te kiezen voor een refurbished MacBook Pro 15 inch help je mee om de gebruiksduur van apparatuur te verlengen. Dit is goed voor het milieu omdat er daardoor minder nieuwe apparaten gemaakt hoeven worden. Hierdoor wordt het milieu minder belast!

De MacBook Pro refurbished 15 inch heeft een prachtig design

De MacBook Pro 15 inch heeft een minimalistisch design. Het design oogt rustig en heeft veel strakke lijnen. Daarnaast is het beeldscherm flinterdun en is mooi afgewerkt met een aluminium behuizing. Deze MacBook komt in twee kleuren, namelijk Silver en Space Gray. Op de achterkant van de MacBook zit het welbekende Apple logo. Naast dat de MacBook Pro flinterdun is kan die zeker tegen een stootje.

Een refurbished MacBook Pro 15 inch is voordeliger dan een nieuwe!

Onze refurbished MacBooks zijn in prijs altijd voordeliger dan nieuwe MacBooks. Soms kan het voordeel oplopen tot wel 60%. De MacBooks van Apple staan bekend om de hoge prijzen, maar dankzij het refurbishen worden de prijzen een stuk aangenamer. Ook krijg je standaard 2 jaar garantie op je refurbished MacBook Pro 15 inch. Dit is 1 jaar langer garantie dan wanneer je een nieuwe MacBook bij Apple zelf aanschaft!

Refurbished = 100% technisch in orde

Een Refurbished MacBook Pro 15 inch is niet hetzelfde als een tweedehands MacBook Pro 15 inch. Beide laptops zijn in het verleden al eens gebruikt, maar een refurbished MacBook Pro 15" is uitgebreid getest en gecontroleerd. Wij van SWOOP verzekeren dus dat jouw MacBook Pro 15 inch refurbished 100% technisch in orde is. Dat noemen wij nou: Quality Reborn!

Refurbished MacBook Pro 15

Toch liever een ander model Apple laptop?, bekijk onderstaande MacBook Pro modellen:

Refurbished MacBook Pro

Refurbished MacBook Pro 13 inch
Refurbished MacBook Pro 15 inch
Refurbished MacBook Pro 16 inch

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen