Refurbished MacBook Pro Wil je graag een Refurbished MacBook Pro kopen? Bij SWOOP worden alle MacBooks op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Profiteer vandaag nog van een snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeertermijn en 2 jaar garantie.
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4664 reviews

Refurbished MacBook Pro

Wil je graag een Refurbished MacBook Pro kopen? Bij SWOOP worden alle MacBooks op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Profiteer vandaag nog van een snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeertermijn en 2 jaar garantie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

MacBook Pro refurbished

Wanneer je op zoek bent naar een MacBook Pro die snel werkt en ongekende prestaties kent vanwege de processor, is de Refurbished MacBook Pro een goede keuze. De MacBook Pro is verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk 13 inch15 inch en 16 inchDe modellen vanaf het jaar 2012 hebben een Retina display -scherm dat voor een ongekende beeldervaring zorgt. Bij SWOOP verkopen wij refurbished MacBook Pro’s uit een breed aantal introductie jaren namelijk 2013, 2014, 2015, 2017 en 2019. 

Onze refurbished MacBook Pro’s zij altijd inclusief: 

  • Originele laadaccessoires

  • Meest actuele software 

  • 2 jaar garantie 

De MacBook Pro heeft een prachtig design

De MacBook Pro heeft een prachtig design: het beeldscherm is superdun en haarscherp. Qua kleuren zijn er twee opties: spacegrijs en zilver. Beide zijn neutrale kleuren die altijd wel matchen met je interieur. Het materiaal waarmee de MacBooks worden gemaakt is aluminiumDit materiaal is duurzaam en gaat lang mee. Verder staat het welbekende Apple logo natuurlijk op de achterkant van de laptop.

Snel taken voltooien met de refurbished MacBook Pro

De MacBook Pro is de krachtigste MacBook van Apple. Daardoor kun je snel en eenvoudig al jouw taken voltooien. Je hoeft namelijk niet lang te wachten voordat je MacBook programma’s opent. Daarnaast kan de MacBook Pro ook verschillende programma’s naast elkaar laten draaien. Dus werk jij met zware grafische programma’s? Of speel jij zware grafische games? Dan is de MacBook Pro met een core i5 of core i7 een slimme keuze. Natuurlijk kun je ook gewoon basis werkzaamheden op een MacBook Pro doen zoals tekstbewerking, mailen, internetten en streamen. 

De MacBook Pro refurbished is super gebruiksvriendelijk

Een Refurbished MacBook Pro werkt net zo gemakkelijk als een nieuwe. Je merkt het verschil totaal niet. Een refurbished variant is getest, gecontroleerd en zo nodig gerepareerd, waardoor jij van dezelfde kwaliteit geniet als van een nieuw model. Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid van hun producten. Een MacBook Pro refurbished is makkelijk te bedienen door de software MacOS. Wanneer je meerdere apparaten van Apple hebt zoals een iPad of iPhone kun je deze ook makkelijk met elkaar verbinden. Zo kun je zelf een iPad als tweede scherm gebruiken. 

Waarom zou de volle prijs betalen?

De Apple MacBook Pro is een krachtige laptop en wordt door veel mensen omarmd. Dit model van Apple is dus echt gewild, maar helaas wel aan de prijzige kant. Dankzij het refurbishen wordt deze Apple laptop een stuk goedkoper. Een Refurbished Apple MacBook Pro is dus een goed alternatief als je niet de volle prijs wilt betalen. En van het geld dat je bespaart kun je genoeg andere leuke dingen doen!

Refurbished = 100% technisch in orde

Een Refurbished MacBook is niet hetzelfde als een tweedehands MacBook. Beide laptops zijn in het verleden al eens gebruikt, maar een refurbished MacBook is uitgebreid getest en gecontroleerd. Wij van SWOOP verzekeren dus dat jouw MacBook Pro 100% technisch in orde is! Dat noemen wij nou: Quality Reborn!

Toch liever een ander model Apple laptop, bekijk onderstaande MacBook modellen:  

Refurbished MacBook 
 
Refurbished MacBook Pro 
Refurbished MacBook Pro 13 Inch 
Refurbished MacBook Pro 15.4 Inch 
Refurbished MacBook Pro 16 Inch 
 

Refurbished MacBook Air 
Refurbished MacBook Air 11.6 Inch 
Refurbished MacBook Air 13.3 Inch 

MacBook Pro Refurbished

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd.

Wij controleren ieder apparaat, waarbij het wordt gecheckt op meer dan 50 punten. Daaronder vallen o.a.:

  • Volledige (inwendige) schoonmaak van het toestel
  • Een software update en hardware check
  • Een controle op stof- en vochtsporen
  • Het plaatsen van nieuwe onderdelen, indien nodig
  • Implementatie van een goed werkende accu

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 030-7537801 of via mail.

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen