Refurbished MacBook Air 13 inch Wil je graag een refurbished MacBook Air 13 inch kopen? Bij SWOOP worden alle MacBooks op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Profiteer vandaag nog van een snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeertermijn en 2 jaar garantie!
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4645 reviews

Refurbished MacBook Air 13 inch

Wil je graag een refurbished MacBook Air 13 inch kopen? Bij SWOOP worden alle MacBooks op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Profiteer vandaag nog van een snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeertermijn en 2 jaar garantie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

Refurbished MacBook Air 13 inch

De MacBook Air 13 inch (33,02 cm) is het perfecte model om mee te nemen onderweg. Doordat dit het kleinste formaat MacBook is, past die makkelijk in jouw tas! Je neemt hem makkelijk mee in de trein naar je werk of studie. Dit model is perfect voor eenvoudige werkzaamheden zoals: mailen, internetten, tekstverwerken, video’s afspelen en muziek luisteren.

De MacBook Air 13 inch refurbished is jouw ideale reisbuddy

Doordat deze laptop flinterdun en licht van gewicht is, draag jij deze MacBook Air 13 inch refurbished overal mee naartoe! Of je nu een hoorcollege moet volgen of voor je werk moet reizen naar een klant: je klapt de MacBook Air gemakkelijk uit. Daarnaast past deze MacBook Air in elke tas of rugzak, handig!

Krachtige processor voor alle eenvoudige werkzaamheden

De Refurbished MacBook Air 13 inch is uitermate geschikt voor eenvoudige werkzaamheden. Moet jij voor je studie dus veel verslagen of papers schrijven? Dan is de MacBook Air jouw beste vriend. Ook kun je met deze notebook van Apple gerust eenvoudig foto’s bewerken en video’s bewerken in iMovie. Daarnaast kun je met de MacBook Air eindeloos mailen, maar is deze ook zeker geschikt voor streamen. Laat die Netflix-avondjes maar komen!

Voordelen van de refubished MacBook Air 13"

De refurbished MacBook Air 13 inch heeft een lange batterijduur. Doordat de batterij lang meegaat hoef je soms je MacBook Air op een dag helemaal niet op te laden! Wanneer de batterij volledig opgeladen is kan hij tot wel 10 uur mee. Dit is lang genoeg om een hele dag op je laptop te werken. Natuurlijk ligt het er wel aan wat voor werkzaamheden je op je refurbished MacBook Air 13 inch uitvoert, want door video’s en films te kijken gaat je MacBook sneller leeg.

De MacBook Air 13" is erg gebruiksvriendelijk

Door de software MacOS kun je eenvoudig je MacBook naar je eigen wensen instellen. Mocht je al een iPhone of iPad hebben, dan is het gebruik al helemaal niet moeilijk! Alle pictogrammen en functies op een iPhone of iPad lijken op die van een MacBook. Daarnaast kun je deze apparaten met elkaar verbinden zodat je bijvoorbeeld ook al je inkomende gesprekken binnenkrijgt op je MacBook Air. Daarnaast kun je je iPad ook koppelen aan je refurbished MacBook Air 13 inch waardoor je een tweede scherm hebt. Er zijn nog veel meer verfijnde snufjes waar je snel achter komt als je de MacBook Air 13 inch refurbished in je bezit hebt.

De MacBook Air refurbished 13 inch heeft een prachtig design

Het design van de MacBook Air 13 inch is minimalistisch. De kleuren Silver en Space Gray zijn neutraal. Daarnaast is de laptop flinterdun en super licht van gewicht. Dit maakt niet dat deze MacBook niet tegen een stootje kan! Door de aluminium behuizing is de MacBook Air zeker stevig!

Een refurbished MacBook Air 13 inch is voordeliger dan een nieuwe

Onze refurbished MacBooks zijn in prijs altijd voordeliger dan nieuwe MacBooks. Soms kan het voordeel oplopen tot wel 60%. De MacBooks van Apple staan bekend om de hoge prijzen, maar dankzij het refurbishen worden de prijzen een stuk aangenamer. Ook krijg je standaard 2 jaar garantie op je refurbished MacBook Air 13 inch. Dit is 1 jaar langer garantie dan wanneer je een nieuwe MacBook bij Apple zelf aanschaft!

Extra duurzaam bezig!

Doordat een MacBook Air zo stevig is gaat hij jarenlang mee. Verder wordt de MacBook Air van duurzaam materiaal gemaakt. Het aluminium waarmee de buitenkant wordt gemaakt blijft lang mooi, maar is ook makkelijk om te recyclen. Verder ben je ook nog eens extra duurzaam bezig wanneer je voor een refurbished model kiest. Door te kiezen voor een refurbished MacBook Air 13 inch help je mee om de gebruiksduur van apparatuur te verlengen. Dit is goed voor het milieu omdat er daardoor minder nieuwe apparaten gemaakt hoeven worden. Hierdoor wordt het milieu minder belast!

Refurbished MacBook Air 13 Inch

Refurbished = 100% technisch in orde

Een Refurbished MacBook Air 13 inch is niet hetzelfde als een tweedehands MacBook Air 13 inch. Beide laptops zijn in het verleden al eens gebruikt, maar een refurbished MacBook Air 13" is uitgebreid getest en gecontroleerd. Wij van SWOOP verzekeren dus dat jouw MacBook Air 13 inch refurbished 100% technisch in orde is. Dat noemen wij nou: Quality Reborn!/p>

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen