Refurbished MacBook Air Wil je graag een refurbished MacBook Air kopen? Bij SWOOP worden alle MacBooks op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Profiteer vandaag nog van een snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeertermijn en 2 jaar garantie.  De MacBook Air is verkrijgbaar in 11.6 inch en 13.3 inch.
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4664 reviews

Refurbished MacBook Air

Wil je graag een refurbished MacBook Air kopen? Bij SWOOP worden alle MacBooks op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Profiteer vandaag nog van een snelle levertijd, gratis verzending, 30 dagen uitprobeertermijn en 2 jaar garantie.  De MacBook Air is verkrijgbaar in 11.6 inch en 13.3 inch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

MacBook Air refurbished

Ben je op zoek naar een goede laptop die je makkelijk kan meenemen? De MacBook Air is zo licht als een dik tijdschrift en ook nog eens zeer compact! Daardoor is deze MacBook jouw ideale reispartner! De MacBook Air is verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk 11 inch & 13 inch. De MacBook Air is de meest voordeligste MacBook die er op de markt is. Refurbished is deze natuurlijk nog goedkoper (-; Schaf jouw refurbished MacBook Air dus nu aan en geniet gelijk van alle voordelen die een MacBook Air te bieden heeft!

Bij SWOOP verkopen wij refurbished MacBook Air’s uit 2013, 2014, 2015 en 2017 

Onze refurbished MacBook Air’s komen altijd inclusief: 

  • Originele laadaccessoires
  • Meest actuele software
  • 2 jaar garantie 

De MacBook Air heeft een krachtige processor voor al jouw basiswerkzaamheden

De MacBook Air heeft een krachtige processor waarmee je al jouw basiswerkzaamheden gedaan krijgt. Of je nu wilt mailen, teksten schrijven in Word, streamen of op social media aanwezig wilt zijn: het kan allemaal! Daarnaast kun je ook nog eenvoudige games spelen op je MacBook Air en kun je foto’s bewerken in simpelere programma’s (dus geen Photoshop) en kun je video’s maken in iMovie. 

De MacBook Air refurbished is super gebruiksvriendelijk

Een Refurbished MacBook Air werkt net zo gemakkelijk als een nieuwe. Je merkt het verschil totaal niet. Een refurbished variant is getest, gecontroleerd en zo nodig gerepareerd, waardoor jij van dezelfde kwaliteit geniet als van een nieuw model. Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid van hun producten. Een MacBook Pro refurbished is makkelijk te bedienen door de software MacOS. Wanneer je meerdere apparaten van Apple hebt zoals een iPad of iPhone kun je deze ook makkelijk met elkaar verbinden. Zo kun je zelf een iPad als tweede scherm gebruiken.

De hele dag je MacBook Air gebruiken zonder hem op te laden

Doordat de batterij lang meegaat hoef je soms je MacBook Air op een dag helemaal niet op te laden! Wanneer de batterij volledig opgeladen is kan hij tot wel 10 uur mee. Dit is lang genoeg om een hele dag op je laptop te werken. Natuurlijk ligt het er wel aan wat voor werkzaamheden je op je refurbished MacBook Air uitvoert, want door video’s en films te kijken gaat je MacBook sneller leeg. 

Een refurbished MacBook Air is het voordeligste model!

Onze refurbished MacBooks zijn in prijs altijd voordeliger dan nieuwe MacBooks. Soms kan het voordeel oplopen tot wel 60%. De MacBooks van Apple staan bekend om de hoge prijzen,maar dankzij het refurbishen worden de prijzen een stuk aangenamer.

Daarnaast is de MacBook Air sowieso het voordeligste model uit de MacBook reeks. Verder krijg je standaard 2 jaar garantie op je refurbished MacBook. Dit is 1 jaar langer garantie dan wanneer je een nieuwe MacBook bij Apple zelf aanschaft!

Je bent (extra) duurzaam bezig

Doordat een MacBook Air zo stevig is gaat hij jarenlang mee. Verder wordt de MacBook Air van duurzaam materiaal gemaakt. Het aluminium waarmee de buitenkant wordt gemaakt blijft lang mooi, maar is ook makkelijk om te recyclen. Verder ben je ook nog eens extra duurzaam bezig wanneer je voor een refurbished model kiest. Door te kiezen voor een refurbished MacBook Air help je mee om de gebruiksduur van apparatuur te verlengen. Dit is goed voor het milieu omdat er daardoor minder nieuwe apparaten gemaakt hoeven worden. Hierdoor wordt het milieu minder belast! 

Refurbished MacBook Air

Refurbished = 100% technisch in orde

Een Refurbished MacBook Air is niet hetzelfde als een tweedehands MacBook Air. Beide laptops zijn in het verleden al eens gebruikt, maar een refurbished MacBook Air is uitgebreid getest en gecontroleerd. Wij van SWOOP verzekeren dus dat jouw MacBook Air refurbished 100% technisch in orde is. Dat noemen wij nou: Quality Reborn!

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd.

Wij controleren ieder apparaat, waarbij het wordt gecheckt op meer dan 50 punten. Daaronder vallen o.a.:

  • Volledige (inwendige) schoonmaak van het toestel
  • Een software update en hardware check
  • Een controle op stof- en vochtsporen
  • Het plaatsen van nieuwe onderdelen, indien nodig
  • Implementatie van een goed werkende accu

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 030-7537801 of via mail

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen