Refurbished iPhone SE

De iPhone SE mag dan de goedkoopste iPhone zijn die Apple ooit uitbracht. Nieuw kost hij toch al gauw vierhonderd euro. Wil je heel graag deze iPhone hebben, maar vind je de nieuwprijs te hoog? De refurbished iPhones van SWOOP bieden dan uitkomst. SWOOP biedt jou de zekerheid en duurzaamheid van nieuw, alleen voor een betere, lagere prijs.

 

Wil je graag meer weten over een refurbished iPhone SE? Klik dan hier.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 

 

De voordeligste iPhone ooit

De iPhone SE staat bekend als de goedkoopste iPhone die Apple ooit op de markt bracht. Toch kunnen we met een nieuwprijs van meer dan vierhonderd euro niet echt zeggen dat de een budget smartphone is. Wil je toch deze iPhone graag op zak hebben en niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone SE van SWOOP.

 

SWOOP biedt jou de zekerheid én duurzaamheid van nieuw, alleen voor een veel voordeligere prijs. Hierdoor is SWOOP het beste alternatief voor nieuw. Dat is niet alles! Je krijgt ook altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Vind je de iPhone SE net iets te klein en heb je liever een iPhone met een groter scherm? Kies dan voor de refurbished iPhone 6 of de refurbished iPhone 6s

 

Keuze uit verschillende refurbished iPhones

Het kopen van een iPhone SE kan lastig zijn. Je moet beslissen welk model, kleur en hoeveel gigabyte je wilt. SWOOP maakt je keuze een klein beetje makkelijker door refurbished iPhones in verschillende condities aan te bieden. Voor elk budget is er zo een geschikte refurbished iPhone SE. Jij hoeft alleen nog te beslissen welke kleur je wilt.

 

Hoe werkt dat dan met die condities? 

 

•  Als nieuw – Een iPhone in deze categorie heeft geen gebruikssporen of andere vorm van beschadigingen. Hierdoor kun je deze refurbished iPhone SE lastig onderscheiden van nieuw.
•  Zeer goed – Deze iPhones hebben alleen lichte gebruikssporen. Deze zijn zo minuscuul dat je goed je best moet doen om deze gebruikssporen te vinden.
•  Goed – In deze categorie worden refurbished iPhones ingedeeld die alleen lichte oppervlakkige gebruikssporen hebben. 

 

Wil je graag meer informatie over de verschillende condities? Ga dan naar de pagina: ‘Condities toestellen’.

 

Elke refurbished iPhone SE wordt op 50 punten gecontroleerd

SWOOP staat garant voor het bieden van dé allerhoogste kwaliteit. Waar andere aanbieders van refurbished iPhones stoppen, doet SWOOP daarom een stapje extra. Iedere refurbished iPhone SE wordt tijdens de SWOOP-inspectie op maar liefst 50 punten gecontroleerd. Alle functies worden hierbij meegenomen. Zo wordt de iPhone ook opengeschroefd, zodat alle hardware binnenin kan worden nagekeken.

 

SWOOP heeft als reparateur van iPhones en andere toestellen dé specialistische kennis in huis om elk iPhone goed na te kunnen kijken. De technisch hoog opgeleide medewerkers weten precies hoe een iPhone SE in elkaar steekt en eventuele defecte onderdelen kunnen zij direct vervangen. Dankzij de expertise die SWOOP in huis heeft, heb jij de zekerheid dat jouw refurbished iPhone SE altijd perfect werkt. 

 

Net wat extra

De SWOOP service stopt bij het leveren van een perfect werkende iPhone. Elke iPhone SE wordt klaargemaakt om nog jaren mee te kunnen draaien. Een standaardonderdeel van de SWOOP-inspectie is daarom ook altijd het updaten van de software. Zo kun je altijd van de nieuwste apps gebruikmaken. Ook krijgt iedere iPhone een nieuwe batterij.

 

Pas wanneer een refurbished iPhone SE de gehele SWOOP-inspectie heeft ondergaan, mag deze het label: “SWOOP-certified” dragen. Alleen door alle bovenstaande stappen te doorlopen, kan SWOOP jou garanderen dat jouw refurbished iPhone SE van dezelfde kwaliteit is als nieuw. Wij staan als een huis achter ons concept, daarom krijg je altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. 

 

Waarom je kiest voor een refurbished iPhone SE van SWOOP

1. Bestel je op werkdagen voor 22:00, dan heb je jouw iPhone morgen al in huis.
2. Gratis verzending.
3. Geleverd inclusief laadaccessoires.
4. 2 jaar garantie.
5. 40 dagen uitprobeertermijn.

 

Bestel vandaag nog jouw refurbished iPhone SE met alle voordelen van nieuw, maar dan voor een voordelige prijs. SWOOP – Quality reborn.