Refurbished iMac

Voor een refurbished iMac moet je natuurlijk bij SWOOP zijn. Alle voordelen van nieuw, alleen dan aantrekkelijk geprijsd. En uiteraard krijg je op jouw refurbished iMac gewoon 2 jaar garantie. Meer weten over deze compacte desktopcomputer? Klik dan hier

Stel een Aflopende Directie in
 • iMac 21.5 inch (4K Scherm) i5 Quad Core

  Conditie: Als nieuw
  1.379,-

   8GB RAM-geheugen
   1TB HDD
    2,8GHz
    A1418 (late 2015)
    Gratis verzending
    2 jaar garantie
    Op werkdagen voor 22:00 besteld, is morgen in huis
    SWOOP-certified
    40 dagen uitprobeertermijn
    Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,2/10

 • iMac 21.5 inch Core 2 Duo

  Conditie: Zeer goed
  649,-

   4GB RAM-geheugen
   500GB HDD
    3,06GHz
    A1311
    Gratis verzending
    2 jaar garantie
    Op werkdagen voor 22:00 besteld, is morgen in huis
    SWOOP-certified
    40 dagen uitprobeertermijn
    Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,2/10

 • iMac 21.5 inch Core 2 Duo

  Conditie: Zeer goed
  739,-

   2GB RAM-geheugen
   1TB HDD
    3,06GHz
    A1311
    Gratis verzending
    2 jaar garantie
    Op werkdagen voor 22:00 besteld, is morgen in huis
    SWOOP-certified
    40 dagen uitprobeertermijn
    Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,2/10

 •         
              
  • Milieubewust
  • Garantie
  • Vijf winkels
  • Persoonlijke service
          
      
  Stel een Aflopende Directie in

   

   

  Compacte supercomputer

  Sinds de introductie van iOS heeft Apple al meer dan 300 miljoen apparaten met dit besturingssysteem verkocht. Ter vergelijking: dat is bijna net zoveel als het aantal auto’s dat er vanaf dat jaar verkocht zijn. Wereldwijd. Een van die apparaten met iOS is natuurlijk de iMac. Met alles wat deze compacte supercomputer jou te bieden heeft, is het niet zo verwonderlijk dat deze als zoete broodjes over de toonbank vliegen. SWOOP legt jou graag uit wat de iMac zo bijzonder maakt.

   

   

  Alles-in-één systeem

  Het idee achter elke iMac is hetzelfde: het op de markt brengen van een superieure desktopcomputer. Een computer met het beste beeldscherm, een hoogwaardige processor en uiteraard veel opslagcapaciteit. En dat alles in een compacte behuizing samengepakt.

   

  Een iMac is een uitstekend voorbeeld van een alles-in-één systeem. Het beeldscherm is de volledige computer. Geen gezeul dus meer met een computerkast, die ook nog eens veel ruimte inneemt. Je hoeft maar één stekker in het stopcontact te steken en je bent klaar om aan het werk te gaan. 

   

   

  Krachtig, veilig en levensduur

  Laat je niet afleiden door het dunne, luxe design van de iMac. De iMac mag dan geen grote computerkast hebben. Technisch doet een iMac niet onder van een andere desktopcomputer. En is in de meeste gevallen zelfs beter! Voorbeeld: het werken met grafische programma’s op een Windows computer die een paar jaar oud is, gaat niet meer zo soepel. Bij een iMac (met dezelfde hardware en leeftijd) is het werken met zwaardere programma’s juist geen enkel probleem!

   

  Nog een voordeel is het back-upsysteem van Apple: Time Machine. Natuurlijk kun je op je pc ook een systeemherstelpunt maken. Alleen wanneer je pc echt helemaal kapot is, dan kun je deze niet overzetten op je nieuwe pc. Met Time Machine kan dit wel. Zet Time Machine aan op jouw nieuwe iMac en jouw bestanden worden direct overgezet. Uiteraard dien je hiervoor wel een back-up gemaakt te hebben.

   

  Dat is nog niet alles! Wist je bijvoorbeeld al dat iOS het veiligste besturingssysteem is? Er zijn wel een aantal virussen die jouw iMac zouden kunnen infecteren, maar het risico is lang niet zo groot als bij een pc. 

   

   

  Het oog wil natuurlijk ook wat

  iMacs staan niet alleen bekend als krachtige desktopcomputers. Ze zien er natuurlijk ook prachtig uit. De aluminium behuizing is uit één stuk vervaardigd. Dit zogenaamde unibody design geeft de iMac zijn bekende luxe uitstraling. En zeg nu zelf: wie wil er niet zo’n plaatje op zijn bureau? 

   

   

  21.5 inch of toch een 27 inch beeldscherm?

  Bij een iMac heb je de keuze uit een 21.5 of een 27 inch beeldscherm. Maar welke moet je dan kiezen? Het 21,5 inch model is prima geschikt voor alle basistaken. Denk aan e-mailen, tekstbewerking en zelfs gamen. Gebruik je jouw iMac veel voor beeldbewerking en vind je veel werkruimte handig? Dan past het 27 inch model beter bij jou. 

   

   

  5 redenen om te kiezen voor een refurbished iMac van SWOOP

  1. Voor 22:00 besteld, is morgen al in huis.
  2. Gratis verzending.
  3. Je krijgt altijd 2 jaar garantie op jouw refurbished iMac.
  4. 40 dagen uitprobeertermijn
  5. Muis en (qwerty) toetsenbord worden meegeleverd.

   

  Ook een refurbished iMac met alle voordelen van nieuw, maar dan voor een betere, lagere prijs dan nieuw? Bestel dan snel jouw refurbished iMac bij SWOOP!