Zakelijk kopen bij SWOOP.nl

Op zoek naar refurbished laptops, pc’s of tablets voor uw bedrijf of school? Kijk dan eens bij IT-Refurbished.com. SWOOP is net als IT-Refurbished, onderdeel van iUsed Stores. Wanneer u zakelijke aankopen wilt doen, bieden we speciale services via IT-Refurbished.

IT-Refurbished is één van de allergrootste organisaties binnen Nederland en België die refurbished computers levert speciaal aan zakelijke klanten en onderwijsinstellingen. Zij levert betrouwbare refurbished hardware van bekende A-merken zoals HP, Apple, Dell en Lenovo.

Als nieuwe hardware niet nodig is
Refurbished hardware is niet alleen in aanschaf veel voordeliger. Wist u dat u ook aanzienlijk bespaart op de beheerkosten? Is uw organisatie gestandaardiseerd op een bepaald model hardware of software en heeft u behoefte aan extra hardware? IT-Refurbished kan u precies dezelfde hardware blijven leveren, ook jaren na de eerste aanschaf. Dat is niet alleen handig voor het beheer, het brengt ook rust in de organisatie als u overal precies dezelfde configuratie heeft. Ook grote aantallen systemen kunnen we direct leveren.

Meer dan 25 jaar ervaring met alle topmerken
IT-Refurbished beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare refurbished hardware aan zakelijke klanten en het onderwijs. Onze gecertificeerde specialisten hebben ruime ervaring in specifieke Apple- en Microsoft-omgevingen, maar ook in gecombineerde omgevingen. We zijn merkonafhankelijk, wat betekent dat we altijd de beste configuratie voor uw doeleinden kunnen leveren.                    

Gegarandeerde kwaliteit, 2 jaar garantie 
Op al onze refurbished hardware heeft u standaard 2 jaar garantie. Vooraf vindt altijd een grondige kwaliteitsinspectie plaats en als dat nodig is, vervangen we onderdelen. Zo heeft u gegarandeerd een uitstekend werkende configuratie.

Speciaal voor de zakelijke markt en het onderwijs
Wij weten als geen ander dat de IT-wensen van bedrijven steeds veranderen. Groeit uw bedrijf plotseling sterk en heeft u extra capaciteit nodig, tijdelijk of permanent? Wij denken graag met u mee en leveren de optimale configuratie. 

  • Zakelijke klanten krijgen altijd een btw-factuur

In het onderwijs gaan de IT-ontwikkelingen sneller dan ooit, maar groeien de IT-budgetten niet zo snel. Met onze refurbished hardware zorgt IT-Refurbished ervoor dat ook onderwijsinstellingen tegen lage kosten betrouwbare tablets en laptops kunnen aanschaffen.

  • Onderwijsinstellingen leveren wij op rekening
  • Onze refurbished hardware is altijd geschikt voor Heutink, Skool en Cloudwise

Circulaire IT 
Wij zijn ervan overtuigd dat we verantwoordelijk om moeten gaan met grondstoffen en materialen. Daarom is het onze missie om bij te dragen aan de overgang naar een circulaire economie. Refurbished hardware draagt fors bij aan het reduceren van e-waste. Het is tijd voor een nieuwe aanpak!

Terugname van gebruikte apparatuur
Wanneer u apparatuur wilt vervangen, nemen wij die terug. Eerst verwijderen we alle data met de toepassing Blancco. Deze methode zorgt voor 100 procent veilig en definitief verwijdering van gegevens. Niet voor niets is de toepassing geaccrediteerd door onder meer de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Voor apparatuur die nog bruikbaar is, zoeken we daarna een nieuwe bestemming. Apparatuur die niet meer bruikbaar is, wordt ontmanteld. Bruikbare onderdelen worden opnieuw ingezet en als het niet anders kan, milieuvriendelijk verwerkt tot zo veel mogelijk herbruikbare grondstoffen.

Kwaliteit staat voorop! ISO gecertificeerd
IT-Refurbished is ook ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Dat betekent dat u verzekerd bent van constante kwaliteit en dat er nooit onduidelijkheid bestaat over de producten en diensten die we leveren. Lees hier meer over onze ISO certificeringen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over IT-Refurbished? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar!

Filters toepassen Filters toepassen