Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij SWOOP doen wij er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou of de aangegeven bezorg locatie af te leveren. Als er geen levertijd vermeld staat bij het product, dan is deze direct leverbaar. Als er een langere levertijd van toepassing is, staat dit duidelijk vermeld bij het product. Hieronder vind je meer informatie.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

In de meeste gevallen geldt: op werkdagen voor 23:59 besteld, is morgen in huis. Houd er rekening mee dat in het weekend en rond de feestdagen de levertijden afwijken!

Langere levertijd

In sommige gevallen werkt SWOOP met een iets langere levertijd. Dit staat ook duidelijk aangegeven op de productpagina tijdens het bestellen. Jouw pakket zal binnen de aangegeven termijn verzonden worden.

Pakket volgen

Wij verzenden jouw pakket via PostNL. Zodra deze verzonden is, krijg je hier een bericht over per e-mail. In deze e-mail staat een Track & Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Ben je niet thuis tijdens de eerste afleverpoging? Geen probleem! PostNL komt de volgende werkdag nogmaals bij je langs. Vanaf dit moment kun je online, tegen betaling, het afleveradres eventueel wijzigen. Indien je tijdens de tweede afleverpoging helaas ook niet aanwezig kon zijn, dan geeft de bezorger jouw pakket af bij de voor jou dichtstbijzijnde PostNL locatie. Hier kun je jouw pakket gedurende 3 weken alsnog ophalen. Na deze 3 weken zal deze locatie het pakket naar ons retourneren.

Houd er rekening mee dat wanneer wij het pakket hebben verzonden, wij hier helaas geen invloed meer op uit kunnen oefenen. Mocht je nog vragen hebben over de levering, vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen met PostNL.

Verzending en levering

SWOOP toont alleen producten die per direct beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die tijdens werkdagen voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde dag worden verzonden.

Voor het leveren van het door jou bestelde product heeft SWOOP.NL een groot aantal mogelijkheden. In het winkelmandje kun je zien welke leveropties je die dag kunt kiezen. De verschillende opties hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet:

LeveroptiesWanneer vindt levering plaatsKosten
1. Gratis bezorging bij je thuis of op werk Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende dag bezorgd Gratis
2. Op afspraak bezorgen bij je thuis of op werk Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende dag bezorgd in het door jou gekozen tijdvak:
Dinsdag t/m vrijdag - ochtend voor 12:00 uur € 14,99
Dinsdag t/m vrijdag - overdag voor 17:00 uur € 9,99
Dinsdag t/m vrijdag - avond 18:00 - 21:30 uur € 9,99
3. Afhalen bij een door jou gekozen PostNL-afhaalpunt Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende dag 15:00 uur op te halen Gratis

1. Gratis bezorging

Bij swoop.nl kun je altijd kiezen voor gratis bezorging bij je thuis of op je werk. Hierbij geldt dat wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur hebt besteld, je bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Hierdoor kun je de bestelling al de volgende dag in ontvangst nemen, behalve op zondag en maandag. Je kunt er echter ook voor kiezen om de gratis bezorging op een andere dag geleverd te krijgen.

Bestel voor 15:00 uur op Eerste bezorging mogelijk op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Mocht je onverhoopt de bezorger hebben gemist en daardoor je bestelling niet hebben ontvangen, geen probleem! De bezorger komt de volgende dag nog eens langs en doet in totaal drie afleverpogingen.

2. Op afspraak bezorgen

Geen zin om de hele dag te wachten op de pakketbezorger? Laat dan je bestelling op afspraak bezorgen. Je kunt voor een meerprijs ervoor kiezen om je bestelling op een bepaalde dag in een gekozen tijdvak te laten bezorgen. Zodra je bij het bestellen voor deze optie kiest, kun je vervolgens de gewenste dag en het gewenste tijdvak selecteren.

Afspraakopties Prijs
Maandag t/m zaterdag - ochtend voor 12:00 uur € 14,99
Maandag t/m zaterdag - overdag voor 17:00 uur € 9,99
Maandag t/m vrijdag - avond 18:00 – 21:30 uur € 9,99

3. Afhalen bij een PostNL-afhaalpunt

Haal je je bestelling liever zelf op, Dan bezorgen wij je bestelling graag gratis bij een door jou gekozen PostNL-afhaalpunt. Zodra je bij je bestelling voor deze optie kiest, kun je uit een lijst het gewenste afhaalpunt kiezen. Doordat er meer dan 2600 PostNL-afhaalpunten zijn met ruime openingstijden, is er altijd een geschikt afhaalpunt bij jou in de buurt. Hierdoor kun je zelf bepalen waar en wanneer je het pakket in ontvangst neemt en hoeft je niet meer thuis te blijven om op een pakket te wachten.

Bestel voor 15:00 uur op Afhalen bij PostNL-afhaalpunt vanaf
Maandag Dinsdag 15:00 uur
Dinsdag Woensdag 15:00 uur
Woensdag Donderdag 15:00 uur
Donderdag Vrijdag 15:00 uur
Vrijdag Zaterdag 15:00 uur
Zaterdag Dinsdag 15:00 uur
Zondag Dinsdag 15:00 uur

Waddeneilanden

Op de Waddeneilanden is bezorging op zaterdag helaas niet mogelijk.

Rembours

Bij swoop.nl is het mogelijk om te kiezen voor betaling onder rembours. Indien je voor deze optie kiest, dien je het totaalbedrag van je bestelling contant en gepast aan de bezorger te betalen bij aflevering. Bij deze wijze van betaling kun je ook kiezen voor de verschillende leveropties: gratis bezorging bij je thuis of op werk, op afspraak bezorgen bij je thuis of op werk en afhalen bij een door jou gekozen PostNL-afhaalpunt.

Bestellen per rembours is slechts mogelijk tot een bedrag van € 100,00 incl. btw. De bijkomende rembourskosten zijn € 29,99 per levering incl. btw. Dit bedrag komt bovenop de eventuele verzendkosten en wordt automatisch berekend in het totaalbedrag.