conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

Verkeerd besteld of ontvangen

Heb je per ongeluk het verkeerde product besteld? Kan gebeuren! Geef via onderstaand formulier aan wat je graag wenst te ontvangen. Wij gaan je hierna voorzien van de juiste retourprocedure. Indien je hierna nog bij dient te betalen, zullen wij je een betaalverzoek sturen zodat je dit bedrag aan ons kunt voldoen. Wanneer je een bedrag van ons teruggestort krijgt, zullen wij dit achteraf zo spoedig mogelijk voor je in orde maken. Heb je per ongeluk het verkeerde product ontvangen of is deze defect geleverd? Geef via onderstaand formulier aan wat je hebt ontvangen en wat je graag van ons wenst te ontvangen. Hierna zullen wij je voorzien van de juiste retourprocedure.

Retour melden

Herroepen

Bevalt een product toch niet zo goed als dat je vooraf had verwacht? Dat is jammer om te horen! Vul het formulier in en dan sturen wij je per mail het retouradres en verdere instructie. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze Stores. LET OP: check voordat je verder gaat de regels omtrent herroepingsrecht!

Herroeping melden