Over SWOOP


SWOOP is ontstaan vanuit de gedachte dat de levensduur van elektronische apparaten aantoonbaar verlengd kan worden. Bij ons kunt u terecht voor de koop van refurbished apparaten, waarbij u altijd profiteert van dezelfde kwaliteit als een nieuw apparaat, maar dan aantrekkelijk geprijsd.

Verleden
In 2012 is SWOOP.nl begonnen onder de naam SmartRepair B.V. als reparatie en verkooppunt voor mobiele telefoons, tablets, laptops en computers. Helaas was de groei van SmartRepair B.V. en SWOOP samen te veel en in het najaar van 2018 is Smart Repair B.V. failliet verklaard.

Heden
SWOOP.nl is door de NEG Group in november 2018 uit de failliete boedel van de curator gekocht en sinds begin december weer zelfstandig online als verkooppunt van refurbished hardware van bekende A-merken als Apple, Samsung, HP, Dell en Lenovo. Binnen de NEG Group is reeds 25 jaar ervaring op het gebied van refurbished apparatuur. Hierdoor hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring met het repareren en opknappen (refurbishen) van toestellen.