Over SWOOP.nl

Op zoek naar een kwalitatief goede iPhone, iPad, Mac of Windows laptop? Dan bent u bij SWOOP aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor refurbished devices, met dezelfde kwaliteit als nieuw, maar dan aantrekkelijk geprijsd. De refurbished producten die wij verkopen zijn grondig gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Refurbished is niet alleen voordeliger dan nieuw, bij SWOOP zijn de producten op de website ook direct leverbaar en snel bezorgd op locatie naar uw keuze.

Meer dan 25 jaar ervaring met refurbished
SWOOP is onderdeel van de organisatie iUsed Stores, een bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in de refurbished branche. Bij SWOOP werken gecertificeerde specialisten met ervaring in diverse merken. Op die manier kunnen we refurbished Apple maar ook Windows leveren van hoge kwaliteit.

Standaard 2 jaar garantie
Wij staan garant voor een goede kwaliteit. Daarom bieden wij u op alle devices standaard 2 jaar garantie. Mocht er toch iets mis zijn met uw device, dan biedt onze uitstekende klantenservice uitkomst.

30 dagen uitproberen
Wij begrijpen dat het soms lastig blijft om te bepalen in welke staat een product verkeerd. Daarom hebben we de regeling van ‘30 dagen uitproberen’ in het leven geroepen. Dat betekent dat wanneer u een device bij SWOOP besteld en het toch niet aan uw verwachting voldoet, u het product kosteloos retour kunt sturen.

Kwaliteit is belangrijk 
SWOOP is in het bezit van ISO 9001- en ISO 14001-certificeringen. Dat houdt in dat u verzekerd bent van een constante kwaliteit. Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers. ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 14001 is hier een aanvulling op, waarmee een milieubeleid wordt ontwikkeld en de uitvoering daarvan wordt gewaarborgd. 

Meer zekerheid door Keurmerk Refurbished
Sinds 01-07-2019 is het Keurmerk Refurbished, uitgegeven door Techniek Nederland beschikbaar. Bij de aanschaf van uw Apple iPhone met een Keurmerk Refurbished van Techniek Nedrland heeft u onder andere zekerheid wat betreft de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Alle processen voorafgaand aan de verkoop zijn namelijk gecontroleerd door TÜV Nederland. De iPhones in de webshop die vallen onder het Keurmerk Refurbished zijn herkenbaar met het speciale keurmerk label.

Filters toepassen Filters toepassen