Over SWOOP

Verleden;

SWOOP is ontstaan vanuit de gedachte dat de levensduur van elektronische apparaten aantoonbaar verlengd kan worden. Bij ons kun je terecht voor de koop van refurbished apparaten, waarbij je altijd profiteert van dezelfde kwaliteit als een nieuw apparaat, maar dan aantrekkelijk geprijsd. 

Heden;

SWOOP.NL is in 2012 begonnen onder de naam Smartrepair als reparatie en verkooppunt voor mobiele telefoons, tablets, laptops en computers. Helaas was de groei van SmartRepair en Swoop te samen te veel en in het najaar van 2018 is Smart Repair B.V. failliet verklaard. 

Toekomst;

SWOOP.nl is door de NEG Group in november 2018 uit de failliete boedel van de curator gekocht en sinds begin december weer zelfstandig online als verkooppunt van refurbished hardware van bekende A-merken als Apple, Samsung, HP, Dell en Lenovo. Binnen de NEG Group is reeds 25 jaar ervaring op het gebied van refurbished apparatuur. Hierdoor hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring met het repareren en opknappen (refurbishen) van toestellen.