Herroepingsrecht

Wil jij gebruik maken van het herroepingsrecht? Dan kun je binnen 30 dagen, na ontvangst van je product, de overeenkomst herroepen, door het onderstaande formulier in te vullen.

Geld terug ontvangen?

Zijn er geen problemen met je toestel, maar voldoet het toch niet helemaal aan je eisen? Stuur binnen 14 dagen na herroeping je toestel compleet en in de staat waarin je het product hebt ontvangen terug, samen met de verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk). Wij storten het volledige aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug op dezelfde wijze als je hebt betaald. Wij mogen echter wel wachten tot het moment dat wij het product retour hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond het product te hebben opgestuurd.

Heb je jouw toestel al in gebruik genomen? Dan kun je ook gebruikmaken van het bedenktermijn van 30 dagen. Binnen deze 30 dagen bedenktijd dient het product retour gestuurd te worden. Is het toestel niet meer in originele staat (de staat waarin je het product hebt ontvangen), dan wordt dit in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Hoe stuur ik meerdere producten terug?

Wil je graag meerdere toestellen retourneren? Herhaal in dat geval de retouraanvraag voor ieder individueel product. Ook kun je om het herroepingsrecht uit te oefenen gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. Verstuur je toestel en het formulier naar het onderstaande adres:

SWOOP.nl
Antwoordnummer 3346
3430 VC Nieuwegein

Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.