conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

Herroepingsrecht

Wil jij gebruik maken van het herroepingsrecht? Dan kun je binnen 40 dagen, na ontvangst van je product, de overeenkomst herroepen.

Geld terug ontvangen?

Zijn er geen problemen met je toestel, maar voldoet het toch niet helemaal aan je eisen? Stuur binnen 14 dagen na herroeping je toestel compleet en in de staat waarin je het product hebt ontvangen terug, samen met de verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk). Wij storten het volledige aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug op dezelfde wijze als je hebt betaald. Wij mogen echter wel wachten tot het moment dat wij het product retour hebben ontvangen of tot het moment dat je hebt aangetoond het product te hebben opgestuurd.

Heb je jouw toestel al in gebruik genomen? Dan kun je ook gebruikmaken van het bedenktermijn van 40 dagen. Binnen deze 40 dagen bedenktijd dient het product retour gestuurd te worden. Is het toestel niet meer in originele staat (de staat waarin je het product hebt ontvangen), dan wordt dit in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Naast het wettelijk vastgestelde termijn van 14 dagen wordt er 5% van het originele bestelbedrag in mindering gebracht. De kosten voor het retourneren dien je zelf te betalen.

Hoe stuur ik meerdere producten terug?

Wil je graag meerdere toestellen retourneren? Herhaal in dat geval de retouraanvraag voor ieder individueel product.