Herroepingsrecht

Wilt u gebruik maken van het herroepingsrecht? Dan kunt u binnen 30 dagen, na ontvangst van uw product, de overeenkomst herroepen, door het onderstaande formulier in te vullen.

Geld terug ontvangen?

Zijn er geen problemen met uw toestel, maar voldoet het toch niet helemaal aan uw eisen? Stuur dan binnen 15 dagen na herroeping uw toestel compleet en in de staat waarin u het product hebt ontvangen terug, samen met de verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) * . Wij storten het volledige aankoopbedrag uiterlijk binnen 15 dagen na herroeping terug op dezelfde wijze als u heeft betaald. Wij mogen echter wel wachten tot het moment dat wij het product retour hebben ontvangen of tot het moment dat u heeft aangetoond het product te hebben opgestuurd.

Heeft u uw toestel al in gebruik genomen? Dan kunt u ook gebruikmaken van het bedenktermijn van 30 dagen. Binnen deze 30 dagen bedenktijd dient het product retour gestuurd te worden. Is het toestel niet meer in originele staat (de staat waarin u het product hebt ontvangen), dan wordt dit in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

* Per mail ontvangt u de retourinstructies. Deze dient u nauwkeurig te lezen en in acht te nemen bij het inpakken en versturen van het product.

Hoe stuur ik meerdere producten terug?

Wilt u graag meerdere toestellen retourneren? Herhaal in dat geval de retouraanvraag voor ieder individueel product. Ook kunt om het herroepingsrecht uit te oefenen, gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. Verstuur uw toestel en het formulier naar het onderstaande adres:

SWOOP.nl
Antwoordnummer 3346
3430 VC Nieuwegein

Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Filters toepassen Filters toepassen