Hieronder vind je de instructies voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen. Wanneer je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de IOS-software geïnstalleerd.