conditie Sluiten

SWOOP biedt 3 verschillende condities. Welke van de drie je ook kiest, jouw refurbished toestel van SWOOP is altijd technisch 100% in orde.

Als nieuw:
Minimale gebruikerssporen, krasloos scherm. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

Goed: Enkele gebruikerssporen, kan bijvoorbeeld lichte krasjes of minimale deukjes bevatten. Batterij nieuw of nagenoeg nieuw.

OK: Meerdere zichtbare gebruikerssporen, zoals krasjes en deukjes. toestel ziet er gebruikt uit, maar is altijd 100% technisch in orde.

Btw- of marge-regeling

De apparaten die SWOOP verkoopt, vallen in twee categorieën. De ene categorie bestaat uit btw-apparaten, de andere categorie bestaat uit marge-apparaten.

Btw

De btw-apparaten zijn interessant voor ondernemers, omdat zij de btw kunnen aftrekken. Het aanbod aan btw-toestellen is te vinden op de pagina ‘Btw toestellen’.

Marge

Alle overige toestellen die SWOOP verkoopt, vallen onder de marge-regeling. Deze regeling is van toepassing op gebruikte producten die zonder btw zijn ingekocht van een particulier. Dit maakt het voor SWOOP mogelijk om de apparaten tegen aantrekkelijke prijzen in te kopen en ook voor een aantrekkelijke aan jou aan te bieden.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 088 777 36 00 of via mail. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze winkels.