ISO-gecertificeerd en 25 jaar ervaring
Al 100.000+ refurbished devices geleverd
2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourneren

MacBook Pro keuzehulp

Weet jij ook niet voor welk model MacBook Pro je moet gaan? Er is ontzettend veel keus. Met deze keuzehulp ben je er zo uit!

Schermmaat
Rekenkracht

Schermmaat

Ga je voor de relatief compacte 13.3 inch schermen? Ideaal voor onderweg! Of heb je liever een ruimer beeld met de grotere 15.4 inch of 16 inch?

Opslag

Kies je voor een traditionele Hard Disk met 512GB opslag? Of heeft een snelle SSD met  256GB of zelfs 1TB jouw voorkeur?

Rekenkracht

MacBook Pro’s zijn verkrijgbaar i.c.m. verschillende typen processors. Is een i5-processor voldoende? Of heb je behoefte aan de grotere rekenkracht van onze i7-processors?

Conditie

Omdat alle producten zijn gebruikt binnen de zakelijke markt kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn.

MacBook Pro 13 inch


Met zijn 13.3 inch is de MacBook Pro 13 inch de kleinste onder de Pro laptops. Dit maakt dit model uitermate geschikt voor professionals die veel onderweg zijn, maar wel een krachtige laptop nodig hebben. Een refurbished MacBook Pro 13 inch draait namelijk moeiteloos programma’s als Photoshop, InDesign en Premiere Pro. Door het compacte formaat pas hij gemakkelijk in een tas en neem je hem overal mee naartoe. Deze MacBook Pro is verkrijgbaar met en zonder Touch Bar en modellen vanaf 2016 in Silver en Space Gray. 

Bekijk al deze modellen

MacBook Pro 15 inch


De MacBook Pro 15 inch is officieel 0,4 inch groter dan zijn naam doet vermoeden. Met het Retina-beeldscherm geniet je van haarscherp beeld tijdens het Netflixen, maar ook wanneer je hard aan het werk bent. De krachtige i7 en i9 processors van de MacBook Pro kunnen namelijk de zwaarste programma’s met gemak aan. In dit formaat is de MacBook Pro verkrijgbaar als Retina- en als Touch Bar-model. 

Bekijk al deze modellen

MacBook Pro 16 inch


De MacBook Pro 16 inch is één van de recentste modellen van de MacBook-familie en zou gezien kunnen worden als de opvolger van de MacBook Pro 15 inch. Met de aankoop van een refurbished MacBook Pro 16 inch ben je dus verzekerd van de laatste technologieën en de beste prestaties. Met het lekker grote beeldscherm is deze laptop ideaal om foto’s en video’s op te bewerken of om je favoriete serie op te streamen. 

Bekijk al deze modellen

MacBook Pro 2021 M1 Pro en M1 Max


De in 2021 gelanceerde MacBook Pros zijn de eersten met de speciaal voor de Pro ontwikkelde Apple silicon-chips M1 Pro en M1 Max. Deze chips zijn krachtiger en sneller dan ooit tevoren. Meer Pro dan dit ga je het niet krijgen. Zo beschikken deze MacBooks over een scherm, camera en audio van de allerbeste kwaliteit en zijn alle poorten die je nodig hebt weer terug van weggeweest. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten en met twee verschillende chips: 14 inch of 16 inch in combinatie met de M1 Pro of M1 Max. 

Bekijk al deze modellen