ISO-gecertificeerd en 25 jaar ervaring
Al 100.000+ refurbished devices geleverd
2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourneren

MacBook Air keuzehulp

Weet jij ook niet voor welk model MacBook Air je moet gaan? Er is ontzettend veel keus. Met deze keuzehulp ben je er zo uit!

schermmaat
opslag
rekenkracht
conditie

Schermmaat

Ga je voor de kleinere 11.6 inch beeldschermen? Of wil je liever een groter scherm van 13.3 inch?

Opslag

Heb je voldoende aan en opslagcapaciteit van 128GB of 256GB of heb je liever een dubbele capaciteit van 512GB?

Rekenkracht

MacBook Airs zijn verkrijgbaar met verschillende typen processors. Momenteel kun je kiezen uit meerdere krachtige i5-processors of Apple's eigen M1.

Conditie

Omdat alle MacBooks zijn gebruikt binnen de zakelijke markt kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn.

MacBook Air 11.6 inch


De refurbished MacBook Air 11.6 inch is het kleinste MacBook Air model. Vanwege het relatief kleine beeldscherm is deze zeer geschikt voor gebruik tijdens studie of onderweg. Het is een ideale laptop als je hem alleen gebruikt voor bijvoorbeeld surfen, tekstverwerking en e-mailen. Daarnaast is de 11.6 inch natuurlijk eenvoudig op te bergen omdat hij weinig ruimte in beslag neemt. Onze tweedehands MacBook Air modellen worden geleverd met oplader en 24 maanden garantie.

Bekijk al deze modellen

MacBook Air 13.3 inch


De refurbished MacBook Air 13 inch is de grootste uitvoering van de MacBook Air. Het scherm is ruim 4,3 centimeter groter dan de Air 11.6 inch. Dit is een slimme keuze als je graag wilt profiteren van deze goedkopere Mac Book Air modellen en tegelijkertijd graag een wat groter scherm wenst. Deze 13 inch beschikt ook over een iets betere processor dan de kleinere uitvoeringen. Natuurlijk worden alle MacBooks geleverd inclusief oplader en 24 maanden garantie.

Bekijk al deze modellen