ISO-gecertificeerd en 25 jaar ervaring
Al 100.000+ refurbished devices geleverd
2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourneren

iPhone keuzehulp

Weet jij ook niet voor welk model iPhone je moet gaan? Er is ontzettend veel keus. Met deze keuzehulp ben je er zo uit!

schermmaat
opslag
rekenkracht
conditie

Schermmaat

Ga je voor een kleinere iPhone SE met een 4 inch scherm of de compacte iPhone 8 met een iets groter 4,7 inch scherm? Of ga je toch voor de grote iPhone XS Max met een super retina HD 6,5 inch scherm?

Opslag

Onze tweedehands iPhone’s zijn verkrijgbaar met veel verschillende opslagcapaciteiten. Deze varieren van 16GB t/m 256GB!

Rekenkracht

Afhankelijk van de gekozen telefoon, zie je welke processor wordt gebruikt. Je mag er vanuit gaan dat je heerlijk snel kunt werken op onze refurbished iPhones.

Conditie

Omdat alle producten zijn gebruikt binnen de zakelijke markt kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn.

iPhone SE


De iPhone SE is hét instapmodel van Apple. Met zijn 4.7 inch schermformaat is hij heel handzaam en past hij bijna in elke broekzak. De A13 processor is razend snel om met gemak alle dagelijkse taken uit te voeren. Met de Touch ID is hij gemakkelijk te ontgrendelen én ondersteunt hij Apple Pay. Daarnaast is hij bij SWOOP ook nog eens heel scherp geprijsd.

Bekijk al deze modellen

iPhone 6s en 6s Plus


De iPhone 6s is met een 4,7 inch scherm de iets grotere variant van de iPhone SE. Wil je nog groter? Dat kan! Kies dan voor de iPhone 6s Plus. De iPhone 6S heeft een A9 processor en 12 megapixel camera. Het enige verschil tussen de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus is het formaat van het scherm.

Bekijk al deze modellen

iPhone 7 en 7 Plus


De iPhone 7 is de flink verbeterde opvolger van de iPhone 6s. En met flink bedoelen we ook flink. De A10 processor is sneller dan zijn voorganger en met een dubbele camera op de iPhone 7 Plus schiet je nog scherpere foto’s. Met een volle accu gaan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus twee uur langer mee dan hun voorgangers.

Bekijk al deze modellen

iPhone 8 en 8 Plus


De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn de eerste iPhone’s die je draadloos op kunt laden. Ten opzichte van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn de iPhone 8 en 8 Plus een stuk sneller geworden met de A11 processor. Qua accu gaan de iPhone’s even lang mee als de iPhone 7 en 7 Plus en heeft hij genoeg power in huis om een dag mee te kunnen.

Bekijk al deze modellen

iPhone X en XR


Bij de iPhone X is het uiterlijk van de iPhone flink aangepast. De voorkant van het toestel bestaat volledig uit het scherm en de kenmerkende ronde homeknop heeft hij niet meer. De iPhone X en XR zijn super snel te ontgrendelen middels Face ID. Dit is extra veilig want dit werkt alleen met jouw gezicht. De  iPhone XS heeft één camera en de iPhone X twee van 12 megapixel.

Bekijk al deze modellen

iPhone XS en XS Max


De  iPhone XS en de iPhone XS Max zijn de opvolgers van de iPhone X en iPhone XR. De iPhone’s hebben een Super Retina HD-display van 5,8 en 6,5 inch. Op deze toestellen betaal je middels Face ID super gemakkelijk met Apple Pay en draait de software als een zonnetje met de snellere A12 processor. De accu’s gaan iets langer mee ten opzichte van hun voorgangers. 

Bekijk al deze modellen

iPhone 11


De  iPhone 11 is een van de meest recente toestellen van Apple. Met een A13 processor is hij super snel en met zijn 12 megapixel dubbele camera maakt hij super scherpe foto's! Dit toptoestel is uitgerust met een 6,1 inch Liquid Retina-HD display en is chique afgewerkt met glas en aluminium. Ten opzicht van zijn voorganger gaat de accu maar liefst een uur langer mee. 

Bekijk al deze modellen

iPhone 11 Pro en 11 Pro Max


De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max zijn de crème de la crème onder de iPhone’s met een A13 chip en een flinke accucapaciteit. Zo gaat de iPhone 11 Pro Max maar liefst 5 uur langer mee dan een iPhone XS Max. Achterop het toestel zitten drie camera’s waarmee je super scherpe foto’s kunt schieten. Ideaal, want die foto’s kun je perfect bekijken op de 5,8 of 6,5 inch Super Retina XDR-schermen. Wist je dat de iPhone 11 Pro en Pro Max bij SWOOP super scherp geprijsd zijn? ;) 

Bekijk al deze modellen

iPhone 12 en 12 mini


De iPhone 12 en 12 mini zijn met hun 6,1 inch en 5,4 inch kleine iPhones met een krachtige binnenkant. Met de A14 Bionic chip kan dit toestel echt alles aan én met de 5G module is hij klaar voor razendsnel internet!

Bekijk al deze modellen

iPhone 12 Pro en 12 Pro Max


Voor een super krachtige iPhone moet je bij de iPhone 12 Pro en 12 Pro Max zijn. Met zijn drie camera's maakt de iPhone 12 Pro veel betere foto's dan zijn kleine broertje de iPhone 12. De Pro Max heeft ook een batterij die een paar uurtjes langer mee gaat. 

Bekijk al deze modellen

iPhone 13 en 13 mini


Ook de iPhone 13 is in een standaard en mini versie te krijgen. Hoewel de iPhone 13 mini een display heeft van 5,4 inch, is deze nog altijd groter dan die van de iPhone SE (2020). Ten opzichte van de iPhone 12 valt met name op dat de positionering van de camera is veranderd. Dit komt omdat de technologische vernieuwingen anders niet pasten, want dat zijn er nog al wat. Met de nieuwe A15 Bionic-chip is de iPhone 13 sneller dan ooit tevoren en de batterij gaat aanzienlijk langer mee. 

Bekijk al deze modellen

iPhone 13 Pro en 13 Pro Max


De iPhone 13 Pro en 13 Pro Max zijn nog een stapje krachtiger dan hun voorgangers. Hoewel het design nagenoeg hetzelfde is, is er aan de binnenkant veel veranderd, met name op het gebied van de camera. Deze camera is voorzien van de nieuwste technische snufjes en is dus echt een must have als je een liefhebber van fotografie bent. Zoals altijd bij de Pro-versie gaat de batterij iets langer mee en beschikt de telefoon over extra functies. 

Bekijk al deze modellen