ISO-gecertificeerd en 25 jaar ervaring
Al 100.000+ refurbished devices geleverd
2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourneren

iPad keuzehulp

Weet jij ook niet voor welk model iPad je moet gaan? Er is ontzettend veel keus. Met deze keuzehulp ben je er zo uit!

Schermmaat
Rekenkracht

Schermmaat

Ga je voor de kleinere Apple tablets; de iPad 2017 9.7 inch of de compacte iPad Pro 11 inch modellen? Of wil je de grootste uitvoering; de iPad Pro 12.9 inch?

Opslag

Onze tweedehands iPads zijn verkrijgbaar met veel verschillende opslagcapaciteiten. Kies tussen 16GB32GB64GB128GB of de iPad 256GB.

Rekenkracht

Afhankelijk van de gekozen tablet, zie je welke processor wordt gebruikt. Je mag er vanuit gaan dat je heerlijk snel kunt werken op onze refurbished iPads.

Conditie

Omdat alle producten zijn gebruikt binnen de zakelijke markt kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn.

iPad Pro


De Apple iPad Pro serie is de ‘high-end-lijn’ onder de iPads. Het zijn stuk voor stuk krachtige modellen met goede specificaties en vele innovatieve features. Een iPad Pro is de perfecte keuze voor de veeleisende zakelijke gebruiker. De Pro-serie is erg geschikt voor zwaardere programma’s en daarom erg populair binnen de creatieve sector. Momenteel hebben wij iPad Pro’s met een 9.7 inch, 10.5 inch en 12.9 inch beeldscherm.

Bekijk al deze modellen

iPad Air 2


De iPad Air is een populaire Apple tablet met een schermgrootte van 9.7 inch. Deze modellen zijn daarnaast zeer aantrekkelijk geprijsd. De vernieuwde iPad Air 2 uitvoering is lichter, dunner en sneller dan de ‘standaard’ iPad Air. Ook beschikt deze 2e generatie over een betere camera, voor nog scherpere afbeeldingen en video’s. De anti-spiegel-functie van de Air 2 maakt dat je geen last meer hebt van (zon)licht.

Bekijk al deze modellen

iPad Air


Met de iPad Air kun je beduidend sneller internetten dan met zijn voorgangers. Met het 9.7-inch scherm is deze iPad een prima keuze voor niet al te intensief dagelijks gebruik. Doe je niet veel anders dan surfen, streamen of mailen? Dan is deze tablet een prima keuze.

Bekijk al deze modellen

iPad 2017


De iPad 2017 is door Apple gepositioneerd als relatief goedkoop alternatief voor de duurdere tablets uit de Pro-serie. Dit model heeft een schermgrootte van 9.7-inch en wordt beschouwd als een prima instapmodel. Deze modellen beschikken helaas nog niet over een anti-spiegel scherm, maar zijn zeker prima voor dagelijks gebruik.

Bekijk al deze modellen

iPad 2018


De iPad 2018 beschikt ook over een 9.7-inch beeldscherm en is tevens te bedienen met de Apple Pencil. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld aantekeningen of schetsen. De iPad 2018 beschikt daarnaast over een snellere processor dan de iPad 2017. Omdat dit model in 2018 is gelanceerd kun je nog erg lang profiteren van toekomstige software-updates.

Bekijk al deze modellen