ISO-gecertificeerd en 25 jaar ervaring
Al 100.000+ refurbished devices geleverd
2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourneren

iMac keuzehulp

Weet jij ook niet voor welk model iMac je moet gaan? Er is ontzettend veel keus. Met deze keuzehulp ben je er zo uit!

Schermmaat
Rekenkracht

Schermmaat

Ga je voor het ruime 21.5 inch beeldscherm? Of wil je genieten van de zeer grote 27 inch variant?

Opslag

Wil je een SSD-opslag van 240GB of 256GB ? Toch liever een HDD-opslag van 500GB of zelf 1TB? Of kies je voor het beste van beide werelden door te kiezen voor de iMac Fusion Drive?

Rekenkracht

Ga je voor onze tweedehands iMacs met i5-processors , die zijn voorzien van een Turbo Boost. Of wil je profiteren van de grotere rekenkracht van de i7-processor?

Conditie

Omdat alle producten zijn gebruikt binnen de zakelijke markt kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn.

iMac Slim


De iMac Slim staat ook bekend als de “iMac tapered edge”. Deze iMac modellen hebben een dunnere beeldschermrand dan voorgaande iMac modellen. De rand is namelijk slechts 5 millimeter. Apple heeft deze iMac Slim modellen vanaf 2012 op de markt gebracht. Het zijn stuk voor stuk moderne en krachtige Apple desktops die zijn voorzien van de allerbeste onderdelen. De iMacs zijn een echte krachtpatsers en geschikt voor zeer intensief gebruik. Mede dankzij het zeer strakke design is de iMac een echte eye-catcher. Onze refurbished iMac Slim is beschikbaar met een 21.5-inch en 27-inch beeldscherm.

Bekijk al deze modellen

iMac


De ‘standaard’ tweedehands iMac is veelal lager geprijsd dan de nieuwere iMac Slim. Dit model beschikt dan ook niet over de dunnere rand zoals de Slim uitvoering. Apple heeft deze modellen tot 2012 nieuw op de markt gebracht. Desondanks is deze Apple desktop nog steeds prima geschikt voor intensief gebruik. Alle computers worden geleverd inclusief toetsenbord en muis. Deze refurbished iMac is beschikbaar met een 21.5 en 27 inch beeldscherm.

Bekijk al deze modellen

iMac Pro


De iMac Pro is de krachtigste iMac die Apple ooit heeft gemaakt! Door het gebruik van Xeon-processoren met maar liefst 8, 10 of 18 kernen is werkelijk geen opdracht te zwaar. Daarnaast is de iMac Pro de eerste iMac die niet de kenmerkende zilveren kleur heeft, maar een chique Space Gray uiterlijk. De iMac Pro is in 2017 verschenen en sindsdien erg geliefd onder grafisch ontwerpers en andere professionals. Deze refurbished iMac wordt geleverd met Space Gray Magic Keyboard én Magic Mouse.

Bekijk al deze modellen

iMac M1


In 2021 bracht Apple deze kleurrijke en krachtige iMacs op de markt. Deze iMac is voorzien van Apple' eigen M1-chip en is dus nog sneller dan zijn voorgangers. Daarom is dit model erg geliefd onder grafisch ontwerpers en andere professionals, hij is werkelijk overal tegen bestand. Met een Magic Keyboard en Magic Mouse in bijpassende kleur, maak je van je bureau een feestje. En met de ingebouwde vingerafdrukscanner op het toetsenbord is hij zo ontgrendeld! 

Bekijk al deze modellen