ISO-gecertificeerd en 25 jaar ervaring
Al + 100.000 refurbished devices geleverd
2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourneren

MacBook Pro keuzehulp

Weet jij ook niet voor welk model MacBook Pro je moet gaan? Er is ontzettend veel keus. Met deze keuzehulp ben je er zo uit!

Schermmaat

Ga je voor de relatief compacte 13.3 inch schermen? Ideaal voor onderweg! Of heb je liever een ruimer beeld met de grotere 15.4 inch of 16 inch?

Opslag

Kies je voor een traditionele Hard Disk met 512GB opslag? Of heeft een snelle SSD met  256GB of zelfs 1TB jouw voorkeur?

Rekenkracht

MacBook Pro’s zijn verkrijgbaar i.c.m. verschillende typen processors. Is een i5-processor voldoende? Of heb je behoefte aan de grotere rekenkracht van onze i7-processors?

Conditie

Omdat alle producten zijn gebruikt binnen de zakelijke markt kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn.

MacBook Pro Retina


De MacBook Pro Retina beschikt - zoals de naam al doet vermoeden - over een haarscherp retina beeldscherm. Dit beeldscherm is werkelijk een genot om naar te kijken. Het zijn stuk voor stuk krachtige en populaire Apple laptops met een SSD-opslag van 128GB of 256GB. Kies je voor de 15.4 inch uitvoering of ga voor de compactere macbook pro 13 inch variant?

Bekijk al deze modellen

MacBook Pro Touch Bar


De MacBook Pro Touch Bar is de meest futurische uitvoering binnen de MacBooks Pro serie. Deze Apple laptop beschikt over een een zogenaamd ‘multi-touch OLED-scherm’. Deze unieke touch bar bevindt zich boven het toetsenbord, waar normaliter de functietoetsen zitten. De touch bar kun je geheel naar eigen wens instellen zodat je nog sneller, prettiger en efficiënter kunt werken. Onze refurbished MacBook Pro Touch Bar is verkrijgbaar met een 13.3, 15.4 en 16 inch scherm.

Bekijk al deze modellen