iPhone 6 - 64GB - Gold

 Gratis verzending
 2 jaar garantie
 Voor 22:00 besteld = morgen in huis
 Inclusief laadaccessoires
 SWOOP-certified
 40 dagen uitprobeertermijn
 Klantenbeoordeling: 9,2/10

Lees meer
iPhone 6 - 64GB - Gold
509,-
Omschrijving

DetailsDe iPhone 6 is populairder dan de Ice Bucket Challenge


Jij hebt vast wel filmpjes van de Ice Bucket Challenge voorbij zien komen. Toch was de Ice Bucket Challenge niet zo populair als de release van de iPhone 6. Gelekte foto’s van deze nieuwe iPhone werden online massaal gedeeld. Vaker zelfs dan de Ice Bucket Challenge. Nieuw is de iPhone 6 nog steeds best prijzig. Wil je niet de hoofdprijs betalen voor deze iPhone? Dan biedt SWOOP jou alle voordelen van nieuw én 2 jaar garantie. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs! 


Een refurbished iPhone 6 ‘als nieuw’


Deze refurbished iPhone 6 is ingedeeld in de categorie: ‘als nieuw’, wat wil zeggen dat deze iPhone geen gebruikssporen heeft. Je zult dan ook geen enkele kras of andere beschadigingen op deze refurbished iPhone 6 vinden. Hierdoor is het niet te zien dat deze iPhone 6 refurbished is. Naast ‘als nieuw’ heb je bij SWOOP ook de keuze uit refurbished iPhones in ‘goede’ en ‘zeer goede’ staat. Voor meer informatie hierover kijk je op: ‘Condities toestellen’. 


Refurbished iPhone inclusief:
 de laadadapter en de USB-laadkabel
 opening tool om de simkaarthouder te kunnen openen
 installatie (optioneel mogelijk in onze winkels)
 de meest actuele software 


Altijd verzekerd van dé allerbeste kwaliteit


SWOOP staat garant voor het leveren van dé allerhoogste kwaliteit. Om jou die kwaliteit te kunnen bieden, gaat SWOOP een stapje verder dan het testen van een paar knopjes. Elke refurbished iPhone van SWOOP wordt namelijk op maar liefst 50 verschillende punten gecontroleerd. Geen enkele hardware en software functie wordt hierbij overgeslagen. 


SWOOP weet als reparateur van smart devices precies hoe een iPhone in elkaar steekt en waarbij een controle opgelet moet worden. Tijdens de gecertificeerd SWOOP-inspectie wordt elk onderdeel van de refurbished iPhone gecontroleerd. Zo wordt de iPhone opengeschroefd, zodat de binnenkant gecontroleerd kan worden. Mocht een functie niet naar behoren werken, dan kan SWOOP zelf direct een onderdeel vervangen. Alleen door elke software en hardware functie te controleren, kan SWOOP jou dé allerhoogste kwaliteit en jou een perfect werkende iPhone garanderen. 


Klaargemaakt voor jarenlang gebruik


Dat jouw refurbished iPhone perfect werkt, is voor SWOOP niet genoeg. Jij moet zeker nog een jaren veel plezier hebben van jouw refurbished iPhone 6. Daarom wordt tijdens de SWOOP-inspectie standaard een nieuwe batterij in de iPhone geplaatst en krijgt deze een software-update. Pas wanneer alle bovengenoemde stappen zijn doorlopen, dan mag een refurbished iPhone het label: ‘SWOOP-certified’ dragen.


Graag een iPhone 6 met alle voordelen van nieuw, alleen dan voor een betere, lagere prijs? Bestel dan snel jouw refurbished iPhone 6 bij SWOOP!


productspecificaties

productspecificatiesConditie Als nieuw
Opslagcapaciteit 64GB
Kleur Gold
Besturingssysteem iOS
Gewicht 129 gram
Lengte 138 mm
Breedte 67 mm
Diepte 6 mm
Type scherm LCD
Schermgrootte 4,7 inch
Chipset Apple A8
Processor Dual Core
Processorsnelheid 1GHz
Type simkaart Nano
Camera (achter) 8 megapixels
Camera (voor) 1 megapixels
Video-resolutie 1920 x 1080 pixels
Accu capaciteit 1.810 mAh
Accutype Li-ion
Gespreksuren 14
Recommended Retail Price 685,-


iPhone 6 - 64GB - Gold
509,-
Niet voorradig

Reviews

Reviews

Reviews

Conditie: Als nieuw

Levertijd: Niet voorradig

509,-